banner56

Öğrenciler Harbiye Askeri Müzesi’ni ziyaret etti

Bağcılar Belediyesi’nin “Kitapla Buluşma Projesi” kapsamında başlattığı Yaşamla Tanışma Kulübü’ne ilgi her geçen gün artıyor. Kulübe üye olan öğrenciler Harbiye Askeri Müzesi’ni ziyaret etti.

Öğrenciler Harbiye Askeri Müzesi’ni ziyaret etti
Kültür Merkezi Kütüphanesi’nde Yaşamla Tanışma Kulübü’ne üye olanlar ile Yeşilbağ Adnan Ötügen Ortaokulu Tiyatro Kulübü öğrencileri düzenlenen sosyal ve kültürel etkinliklere katılıyorlar.

Bu kapsamda öğrenciler,  dünyanın önde gelen müzelerinden olan Harbiye Askeri Müzesi’ni ziyaret etti. 5 bin eserin sergilendiği salonu gezen öğrenciler, yetkililerden bilgi aldı.

Öğrenciler, Müze ziyareti sonrasında da kahve ve çikolata kokularının yayıldığı “Üç Tutku Festivali’ne katıldı. Kitap, kahve ve çikolatanın bir arada bulunduğu festivale katılan öğrencilerimiz aynı zamanda interaktif masal oluşturma etkinliğinde hoş vakit geçirdi.

“KİTAP DOSTU BAĞCILAR’I HEDEFLİYORUZ”

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, öğrenciler arasında okuma alışkanlığının yayılması için projeleri hizmete sunduklarını belirtti. Yaşamla Tanışma Kulübü’ne üye olan öğrencilere yönelik etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Çağırıcı, müze, tarihi eser ve kütüphanelere ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirterek,  “Öğrencilerimize ve gençleri tarihi zenginliklerimizi tanıması amacıyla etkinlikler düzenliyoruz.” dedi.  Çağırıcı, kitap dostu bir Bağcılar’ı hedeflediklerini ifade etti.
 

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2016, 15:44

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11