banner56

Malatyalılar İstanbul'da Kayısı Bahçesi İçinde İftar Yaptı

Bağcılar Belediyesinin Nostalji bahçeleri kapsamında içinde Malatya evi de bulunan kayısı bahçesi yüzlerce Malatyalıya iftar için ev sahipliği yaptı.

Malatyalılar İstanbul'da Kayısı Bahçesi İçinde İftar Yaptı
 İftar Bahane Dostluk Şahane Malatya Dernekler Federasyonuna Bağlı olan yüzlerce dernek ve vakfın idareceileri ve Malatya ile alakalı söyleyecek sözü olan yüzlerce kişi MADEF'in iftarına katılarak yüzlerce arkadaşını iftarda görme şansı yakaladı.

Bağcılar Times Haber Merkezi / Özel Haber


  Federasyon başkanı Yılmaz Durmuş yaptığı konuşmada "Her yıl üye dernek başkanlarımız, yönetimleri ve Malatya ile alakalı söz söyeyecek dostlarımız ile iftarda aynı sofra etrafında buluşmaya devam ediyoruz. İstanbul gibi bir dünya metropolünde sık sık bir araya gelmek çok zor oluyor. Biz de Ramazan nedeni ile yıllardır iftarlarda en geniş manada bir araya geliyoruz. Bugünkü iftarımızda onlardan bir tanesidir. Birlik ve beraberlik içinde Malatya Dernekler Federasyonu(MADEF)nu bugün güçlü hale getirmişsek burada siz üye dernek emektarlarımızın katkısı sayesindir" dedi.

Davetlilerin yoğun ilgi göstermesine karşı bazı MADEF üyeleri misafirleri iftar açmadan gitmesinler denilerek kendi yerelerini misafirlere terk etmeleri güzel bir fedakarlık örneği idi. "Yazdığı Malatya kitabı ve yıllardan beri Malatya cemiyet hayatının yakından takip ettiği gazeteci yazar Hüseyin Çetiner'e de MADEF yönetiminin güzel işlere imza attığını ifade ederek kayısı bahsei içinde yüzlerce hemşehrimiz ile iftar yapmamıza veisle olan MADEF genel başkanı Yılmaz Durmuş'a ve ekibine teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 


Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2015, 10:05

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11