banner56

“Mahkumun Kitap Talebi Karşılandı”

Bolu F Tipi Cezaevi’nden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya mektup göndererek okumak için kitap isteyen Mahmut Bulut’a, aralarında dünyaca tanınmış yerli ve yabancı yazar ve şairlerin eserlerinin bulunduğu kitaplardan gönderildi.

“Mahkumun Kitap Talebi Karşılandı”
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, cezaevlerinden mektup gönderen hükümlü ve tutukluların kitap talebini karşılamaya devam ediyor. Bolu F Tipi Cezaevi’nden kendisine mektup gönderen Mahmut Bulut adlı mahkumun talebini öğrenen Çağırıcı, kendisine aralarında klasik eserlerin de bulunduğu kitaplardan gönderdi.
“YERLİ VE YABANCI ÜNLÜ YAZARLARIN ESERLERİ GÖNDERİLDİ”
Başkan Çağırıcı’ya gönderdiği mektubunda cezaevinde sosyal aktivite olarak spor yaptıklarını ve bolca kitap okuduklarını belirten Mahmut Bulut, maddi sıkıntı yüzünden ihtiyaçlarını karşılayamadığını aktardı.  Bulut, daha önce istediği ve “ekmek- su gibi ihtiyaç duydukları” kitapların gönderilmesinden dolayı teşekkür ettiği mektubunda Başkan Çağırıcı’dan kendisine tekrar kitap göndermesi talebinde bulundu. Mahkumun bu talebi hemen karşılanarak, cezaevine yerli ve dünya klasiklerinden kitaplar gönderildi. Gönderilen kitaplar arasında Mehmet Akif Ersoy’un Safahat isimli şiir kitabının yanı sıra yerli ve yabancı yazarların meşhur eserleri de bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11