banner56

Kirazlıbent pikniği yeniden başlıyor

Ramazan ayının başlaması dolayısıyla ara verilen Kemerburgaz Kirazlıbent pikniği yeniden başlıyor. Ramazan Bayramı sonrasında da Mahalle Konakları’na başvuran her ilçe sakini pikniğe götürülecek.

Kirazlıbent pikniği yeniden başlıyor
Bağcılar Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Kemerburgaz Kirazlıbent’teki piknik programı Ramazan bayramı sonrası yeniden başlıyor. Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle ara verilen pikniğe katılmak isteyen ilçe sakinleri Mahalle Konakları’na kayıt yaptırıyorlar.
Bağcılar ilçe sakinlerinin her yıl büyük ilgi gösterdiği piknik programı Ramazan Bayramı sonunda yeniden başladı. Kemerburgaz Kirazlıbent’teki pikniğe Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra her kesimden ilçe sakinleri katılıyor. Piknik programına katılmak isteyen ilçe sakinleri Mahalle Konakları’na kayıt yaptırmak zorunda. 
Toplam yedi bölgeden oluşan piknik alanı 300 dönümlük araziden oluşuyor. Piknik alanında ayrıca çocuk oyun parkları, lavabolar, voleybol sahası ve mescit bulunuyor.   

“AT BİNİP OK ATIYORLAR”
Piknik alanında ilçe sakinlerinin hoşça vakit geçirebilecekleri sportif aktivite alanları da bulunuyor. Mini golf ve voleybol sahasının da yer aldığı  alanda at binme ve ok atma aktiviteleri de yer alıyor. Piknik programını her yıl düzenli olarak uyguladıklarını belirten Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, mesire alanının güvenlik görevlilerince sıkı şekilde korunduğunu ve ekipler tarafından da düzenli olarak ilaçlandığını ifade etti.  Çağırıcı, “Kemerburgaz Kirazlıbent’teki pikniğimiz 1 Mayıs’ta başlıyor ve 31 Ekim’de sona eriyor. Her yaştan ve her kesimden hemşehrimin keyifli saatler geçireceği bir ortam hazırlıyoruz. Pikniğimize katılan ilçe sakinlerimiz birbirleriyle sağlıklı, huzurlu ve mutlu ortamda sohbet ediyor kaynaşıyorlar. Hemşehrilerim arasındaki dostluk ve kardeşlik duygularını güçlendirmeye katkıda bulunuyoruz. ” diye konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11