banner56

Kıratı ile CHP'ye Katıldı

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde uzun yıllar DYP içerisinde yer alarak siyaset yapan Bağcılar Beldesi eski belediye başkanlarından Mehmet Bolat, yerel kıyafetler giyip at binerek ilçe merkezinde şehir turu attı.

Kıratı ile CHP'ye Katıldı
 Mersin'in Tarsus İlçesi'nde uzun yıllar Dyp içerisinde yer alarak siyaset yapanBağcılar Beldesi eski belediye başkanlarından Mehmet Bolat, yerel kıyafetler giyip at binerek ilçe merkezinde şehir turu attıktan sonra merkez solda siyaset yapmak için Chp'ye katılarak rozet taktı.

Bolat, Makam mevkiinde önce altı davul çaldırdı. Ekibiyle halaylar çeken BolatDypve Demokrat Partiyi temsil eden kıratla bir süre yürüdü. Daha sonra çarşı merkezine geldiğinde ata binen Bolat, alkışlar arasında kentin en işlek caddesinde boy gösterdi. Yaklaşık 100 kişilik ekibiyle renkli görüntüler oluşturan Bolat, görenlerin şaşkın bakışları arasında ilerlerken zaman, zaman da trafiğin tıkanmasına neden oldu.

At üzerinden Tarsusluları selamlayan Mehmet BolatChp Tarsus İlçe binasının önüne geldiğinde Chp İlçe Başkanı Ali İlk ile partililer karşıladı. Partililere hitaben bir konuşma yapan Bolat, yıllardır merkez sağda siyaset yaptığını belirterek, bundan sonra merkez solda siyaset yapacağını söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11