banner56

Kastamonuspor'un Yeni Başkanı Uğur Barut Oldu

Kastamonuspor Olağanüstü Genel Kurulu’nda tek liste halinde gidilen seçimlerde Uğur Barut başkanlığa seçildi.

 Kastamonuspor'un Yeni Başkanı Uğur Barut Oldu
Kastamonuspor Olağanüstü Genel Kurulu'nda tek liste halinde gidilen seçimlerde Uğur Barut başkanlığa seçildi. Eski başkanlar Uğur Barut ile Fikri Yazan'ın oluşturduğu yeni yönetimin Kastamonuspor'a büyük katkı sunması bekleniyor.
İsmail Dikmenli Tesisleri'nde gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul'da mevcut başkan Levent Özbek, tekrar aday olmadı.

Olağanüstü Genel Kurula MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Belediye Başkan Vekili Muzaffer Berber, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Feridun Öztürk, AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldırım, MHP Belediye Başkan Adayı Hayati Hamzaoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan ve taraftarlar katıldı.

Genel Kurulun Divan Başkanlığını İlhan Çakıroğlu yaptı. Çakıroğlu, Kastamonuspor'un 2 milyon 646 bin TL borcunun bulunduğunu açıkladı.

EMİN ÇINAR: "AMATÖR SPOR KULÜPLERİNİN BORCUNUN SİLİNMESİ İÇİN KANUN TEKLİFİ SUNACAĞIZ"

Amatör Spor Kulüplerinin bir defaya mahsus borcunun silinmesi için kanun teklifi hazırlayacağını belirten MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, "Bu kanun teklifine AK Partililerin de destek vereceğini umuyorum. Bundan sonra da Kastamonuspor'a desteklerimiz artarak devam edecek. Söz geldiğinde herkes takımın yanında olduğunu ve destekçisi olduğunu ifade ediyor. Takım başarılı olduğu zaman herkes başarıyı kendisine yüklüyor fakat Kastamonu'yu temsil eden hiçbir kurum kuruluş amiri Kastamonuspor'un başarısızlığının yanında olmamıştır. Kastamonuspor'un küme düşmesinde herkes gibi ben de hatalıyım. Bana ne zaman sorumluluk yükledilerse yerine getirmeye çalıştım ama bazen de her istenen yapılamıyor. 3. ligden düşen takımların borçlarının silinmesi ile ilgili bir kanun teklifi hazırlayarak, TBMM Başkanlığı'na sunacağım. Belediyenin Kastamonuspor'a destek olmadığı noktasında yapılan eleştirileri haksız eleştiri olarak görüyorum. Kastamonuspor'un en büyük destekçisi Kastamonu Belediyesi'dir. Kastamonu Belediyesi, Kastamonuspor için her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmıştır ve yapmıştır. Bundan sonra da yeni yönetime her türlü desteği vermeye hazırdır" dedi.

Kastamonu Belediye Başkanvekili Muzaffer Berber ise, "Kastamonuspor bizim itibarımızdır. Kastamonu Belediyesi olarak takımımızın her zaman yanında olduk. Biz Kastamonuspor'u mutlaka kalkındırmak zorundayız. Kastamonuspor'a yıllık 600 bin TL maddi desteğimiz var. Bu desteğimizi bundan sonra da sunacağız" diye konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11