banner56

Kadir Topbaş, AK Parti Bağcılar Seçim Bürosunu Açtı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Bağcılar Seçim İrtibat Bürosunun açılışına katıldı.

 Kadir Topbaş, AK Parti Bağcılar Seçim Bürosunu Açtı
 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Mahmutbey metrosunun temelini atacaklarını belirtti. Kadir Topbaş; "Buradan metroya bindiğiniz zaman Beşiktaş'a, Kabataş'a kadar gidebileceksiniz. Taksim'e gidebileceksiniz. İnşallah Kirazlı'dan Bakırköy İDO iskelesine de bir metroprojemiz var. Onun da ihale aşamasına gelindi"

"Partimiz kurulurken, 'Taşranın, Anadolu'nun ayak sesleri' dediler. Partimizin gelişinden endişe ettiler. Çünkü ezber bozuluyor, oyun bozuluyordu. Şimdi değişikdeğişik oyunlar sergilemek istiyorlar ama sonuç alamayacaklarına inanıyorum.Çünkü her şeyden önce biz milletimize, size güveniyoruz"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ak Parti Bağcılar Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışına katıldı. Açılışta konuşan Kadir Topbaş, İstanbul gibi bir şehre iki dönem belediye başkanı olmanın, ilk defa kendisine nasip olduğunu belirterek, "30 Mart esasında istikrar demek, ülkenin geleceği demek, yarınlarımız demek. Evlatlarımızın geleceği demek olan 30 Mart çok farklı. Ne senaryolar olduğunu görmektesiniz" diye konuştu. Üçüncü dönem için partisinin yine kendisini uygun gördüğünü ve hizmete talip olduklarını söyleyen Topbaş, konuşmasına şöyle devam etti: "Partimiz kurulurken, 'Taşranın, Anadolu'nun ayak sesleri' dediler.Partimizin gelişinden endişe ettiler. Çünkü ezber bozuluyor, oyun bozuluyordu.Şimdi değişik değişik oyunlar sergilemek istiyorlar ama sonuç alamayacaklarınainanıyorum. Çünkü her şeyden önce biz milletimize, size güveniyoruz."

MECİDİYEKÖY-MAHMUTBEY METRO MÜJDESİ

Topbaş, 9 Şubat'ta Beşiktaş'a kadar uzanacak Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun temelini atacaklarını ifade ederek, "Yani Bağcılar'da yaşayan kardeşlerim olan sizler bir metro hattına daha kavuşuyorsunuz" dedi.Tramvayın dışında üçüncü hattın geleceğini söyleyen Topbaş, "Buradanmetroya bindiğiniz zaman Beşiktaş'a, Kabataş'a kadar gidebileceksiniz. Taksim'egidebileceksiniz. İnşallah Kirazlı'dan Bakırköy İDO iskelesine de bir metroprojemiz var. Onun da ihale aşamasına gelindi" şeklinde konuştu.Topbaş, daha sonra seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11