banner56

İYGAD’dan Başakşehir Belediyesine Siyah Çelenk!

İstanbul Times Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetiner'e, Başakşehir Belediye Meclisi'nde haber izlerken yapılan çirkin saldırıyı protesto etmek için İYGAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tarakçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri siyah çelenk bırakarak protesto etti.

İYGAD’dan Başakşehir Belediyesine Siyah Çelenk!
 Tarakçı;saldırgan hakkında gerekli işlemin yapılmasını talep etti.

06 Mart 2015 tarihinde Başakşehir Meclisi'nin Mart ayı olağan toplantısının 2. oturumunu izlemek için orada bulunan meslektaşımız Hüseyin Çetiner'e; meclis gündeminde bulunan Bahçeşehir Gölet Mevkii'nin hasılat paylaşımına göre satılması ile ilgili oylama sırasında çıkan olaylarda, AK Parti Başakşehir İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Öztürk saldırmıştır.

İstanbul Times Haber Merkezi

Yapılan saldırı sonucunda meslektaşımız Hüseyin Çetiner, başına ve sağ eline darbeler almış, ve Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 7 günlük iş göremez raporu almıştır.

Yasal Girişimler Bir An Önce Başlatılmalı

Meslektaşımız Hüseyin Çetiner'in amacı meclis toplantısını izlemek ve çıkan arbedeyi görüntülemek iken, kendisine yönelik yapılan saldırıyı kınıyor ve saldırganlar hakkında gereken yasal girişimlerin başlatılmasını talep ediyoruz.

Bir gazeteciye saldıran ve görevini engelleyen, iş göremez hale getiren AK Parti Başakşehir İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Öztürk ile ilgili, AK Parti İl ve İlçe yetkililerinin gereğini yapmasını talep ediyoruz.

İYGAD;Bu İşin Peşini Bırakmayacağız!

Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Murat Şahin’in davranışları İYGAD Başkanı Ali Tarakçı olmak üzere Yönetim Kurulu Üyelerini de şaşkına çevirdi.

İygad bu çirkin saldırıyı kınayarak gerekli işlemlerin bir an önce yapılmasını ve aksi takdirde işin peşini bırakmayacaklarını belirtti.

İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2015, 14:15

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11