banner56

İstanbul Times Yayın Grubun’ da Yeni Yayın Döneni Başladı

6 Şubat 2008’ de Cesur, Özgür ve Objektif sloganı ile yayın hayatına başlayan İstanbul Times Gazetesi daha sonra www.istanbultimes.com.tr , www.istanbultimes.tv ve İstanbul Times Tv Özel You Tube kanalı başta olmak üzere bir çok yayın mecrası yayın hayatına başladı.

İstanbul Times Yayın Grubun’ da Yeni Yayın Döneni Başladı
Yeni Yayın dönemi 10 Eylül 2018’ de başlıyor

Yapılan yeni yayın dönem istişare toplantısında önemli kararlara imza atıldı. En önemli karar özellikle www.istanbultimes.com.tr de yayınlanan haberlerin % 90’ının özel olması konuşuldu.

İstanbul Times Tv Özel You Tube Kanalımızda yayınlanan sokak röportajlarında yakaladığımız balarının katlanarak devam edilmesi adına yeni çalışmalar yapılması karar altına alındı. Web Tv alanında ilk kanallar içinde yer alan www.istanbultimes.tv de özel programların yayınlanması karar altına alındı. “Vatanın ve Milletin Hizmetinde“ sloganı ile yayın yapacak olan “Kanal İstaMbul “ You Tube kanalı kuruldu. Bu kanalda daha çok bilgilendirme videoları olacak. İzleyenlerin, Okuyanların ve takipçilerin takdir ve desteklerine layık olabilmek için daha çok çalışılması gerektiği konusunda yayın grubu çalışanları ortak bir karara vardılar. Yeni Yayın Dönemi İstanbul Times Yayın Grubuna hayırlı olsun.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2018, 18:31

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11