banner56

İstanbul Times Tv göz kamaştırıyor

Türkiye içinde WEB TV üzerinde yayın yapanların içinde ilk sırada olmayı hedeflen ilklerin içinde olacağız. Test yayını süresinde bile yaptığı etkili ve kendine özgü ve ses getiren programları ile gelecek vaad eden çalışmalara imza atan istanbultimes.tv izleyenlerinin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

İstanbul Times Tv göz kamaştırıyor
 Canlı yayın aracı göreve hazır

Şehirlerin prensi olan ve bir çok ülkeden daha büyük olan İstanbul’un 39 ilçesi ile bugün  15 milyon nüfusu olduğu halde bu şehrin sorunlarını gündeme getiren ciddi ve Halkın  sorunlarına eğilen bir televizyon kanalı’nın olmaması ÇETİNER MEDYA Group’u bu konuya yöneltti.

Bağcılar Times Haber Merkezi

İstanbul Times Tv. de bir çok kişi program yapıyor

Gazeteci Yazar Ekonomist Hüseyin Çetiner haftada üç gün İstanbul’un gündemini uzman konukları ile “Gündem” isimli programında irdeliyor.

Çağla Pekgüleç’in İstanbul Kazan biz kepçe misali ilçe ilçe,mahalle mahalle gezerek halkın sorunlarını irdelediği “Sokağın Nabzı”  ile bir çok sorunun çözülmesine katkıda bulunuyıru. 

Yönetmen ve Fotoğraf sanatçısı  Mustafa Kemal Dolaşır’ın ilginç konu ve konukları ile izleyenlerinin karşısına çıkacağı programı çok yakında www.İstanbultimes.tv ekranlarında olacak.

Yazar ve Tarih Öğretmeni Koray Kamacı ise İstanbul ilçelerinin önemli tarihi mekanlarını “Derin Tarih” programı ile sizler için irdeleyecek ve stüdyoya tarihi konulara hakim uzman kişileri davet ederek izleyenlerini tarihi konularda bilgi sahibi yapacak.

Dini programlar,Sağlık,Müzik,Eğlence,tiyatro,sinema,Şiir,spor başta olmak üzere bir çok konuda uzman kişiler çok yakında www.İstanbultimes.tv ekranlarında karşınızda olacak.

Sizde Reklamlarınızı,düğünlerinizi ve önemli anlarınızı kayıt altına almak için İstanbul  Times Prodüksyon ile irtibata geçerek hava görüntüleme aracımız da dahil yazılı ve görsel imkanlarımızdan yararlanarak geleceğe muhteşem bir hatıra bırakabilirsiniz. İrtibat için: 0212- 415 82 05  Mail. İstanbultimesprodü[email protected]

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11