banner56

İhbar, ispiyonlamak değildir

Bağcılar Belediyesi ile İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ‘Huzur Toplantısı 2013’ Halk Sarayı’nda yapıldı. Toplantıya katılan mahalle muhtarları güvenlik konusundaki sıkıntılarını dile getirdi.

İhbar, ispiyonlamak değildir
Bağcılar’ın huzuru ve güvenliği için, Bağcılar Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa yaptığı toplantılara bir yenisini daha ekledi.
Toplantıya Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve geçtiğimiz Ağustos ayı atanan İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Karaoğlan ile mahalle muhtarları katıldı.

Bağcılar Times Haber Merkezi


Bağcılar’da yaklaşık 2 ay önce Emniyet Müdürü olarak göreve başladığını söyleyen Ramazan Karaoğlan, “Bağcılar nüfus olarak ülkemizin en büyük ilçelerinden biri. Buranın sorunlarını ve sıkıntılarını hepimiz biliyoruz. İlçemizin daha huzurlu ve güvenli olması için el ele verip sorunları en aza indireceğiz. Kısıtlı imkanlara rağmen polisimiz canla başla çalışmaktadır. Ama sizlerin de desteğinize ihtiyacımız var” dedi.

Duyarlı Bir Başkanımız Var

İlçe güvenliği açısından MOBESA kameralarının önemine de değinen Karaoğlan, “Bu kameralar sayesinde birçok olayın önüne geçildiği gibi, meydana gelen olayların da çözümüne büyük bir katkı sağlıyor. İlk yaptığımız incelemelerde bazı önemli yerlerde kamera eksikliği tespit ettik. Sağ olsun Belediye Başkanımız Lokman Çağırıcı bu talebimize hemen olumlu yanıt verdi. 20 tane MOBESA direği alımı yapılacak. Özellikle şunu belirtmek isterim ki, sadece güvenlik değil, eğitime, spora ve sağlığa duyarlı bir Belediye Başkanımız var. Bu konuda kendimi şanslı hissediyorum” diye konuştu.

Muhtarlarla İşbirliği

Emniyet Müdürü Ramazan Karaoğlan, muhtarlara, “Sizlerle her daim irtibat içinde olmalıyız. Mahallelerinizdeki sıkıntıları mutlaka bizlere bildirin. Huzuru ve güvenliği tehdit eden ne varsa bizimle paylaşın. Polisimiz 24 saat görev başında. Eğer sorun çözülmediyse beni de istediğiniz saatte arayabilirsiniz. Bize ihbar gelmezse, bilgi gelmezse polis nasıl çalışabilir? Halkımız şunu iyi çok bilmelidir artık. Bir olayı ihbar etmek ispiyonculuk değildir. Bilakis güvenliğin teminini sağlamak için yapılan en önemli vatandaşlık görevidir” diyerek halkın daha duyarlı olmasını istedi.

Toplantıya katılan muhtarlar da Emniyet Müdürü Karaoğlan’a mahallerinde sorunlarını anlattılar. Karaoğlan, bu tür toplantıları daha sık yapacaklarını belirterek, “Tek amacımız Bağcılar’daki vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu bozulmadan güven içinde yaşamalarını sağlamaktır” dedi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11