banner56

Hürrem Sultan Dönecek mi? İşte yapımcının açıklaması

Muhteşem Yüzyıl çekimlerinde neler yaşandı ? Hürrem Dönecek mi ?

Hürrem Sultan Dönecek mi? İşte yapımcının açıklaması
 Meryem Uzerli yani   Hürrem   geri dönecek mi?   Muhteşem Yüzyıl  ’da değişiklik   yaşanırsa     Hürrem   rolünü kim oynacak?  Muhteşem     Yüzyıl  ’da   gelecek     yeni   sezonda neler  yaşanacak  ?

Bağcılar Times Magazin servisi   

Meryem Uzerli'nin çalışma koşullarından   şikayet   edip Berlin'de Tükenmişlik    Sendromu    rahatsızlığıyla ilgili hastane yatması dolayısıyla oluşan kriz hakkında yapımcı  Timur   Savcı "Çekimlere bir süre ara verilerek Uzerli'yi beklediklerini belirten Savcı, "Yapabileceğimiz başka birşey kalmadığı için, çekimlere 6 gün daha ara verdik. Sonunda bizim için empati ve çözüm süreci artık bitmişti. 

Üçüncü kişilerle olan kontratlarımız ve ekibimize karşı olan maddi – manevi sorumluluklarımız ve en önemlisi seyircimize olan saygımızdan dolayı, bu 6 günün sonunda, zorunlu değişiklikleri yapıp çekime 
  devam etme   kararı aldık. Muhteşem Yüzyıl ekibi olarak, gönül isterdi ki, her işi biten oyuncumuza yaptığımız gibi, Meryem Uzerli'yi de son sahnesinde, ekip olarak alkışlarla uğurlayalım. Fakat kendisi bu yolu tercih etmedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11