banner56

Hedef namağlup şampiyon

2. Lig A kategorisinde mücadele eden Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oynadığı 7 maçtan da galibiyet alarak ilk yarıyı namağlup lider tamamladı. Takımın hedefi namağlup olarak 1. lige yükselmek.

Hedef namağlup şampiyon
 Farklı sonuçlarla ilk yarı lider

Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 2013-2014 sezonunu galibiyetlerle sürdürüyor. İlk maçında Küçükçekmece Dostlukspor’u 73-42 , İkinci maçında İzmir Buca Engellilerspor’u 100-12, üçüncü maçında İzmir Karşıyakaspor’u 68- 24, dördüncü maçında Sultangazi Belediye Engellispor’u 20-0, beşinci maçında Kocaeli Engellispor’u 119-10, altıncı maçında İzmir R.S.K Engellispor’u 83-29 ve ilk yarının yedinci maçında ise Aydın Nazilli Engellispor’u 80-28 yenerek ligin ilk sezonunu lider olarak tamamladı.



Onlara inancım tam

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı alınan başarılı sonuçlardan dolayı engelli sporcularla gurur duyduğunu belirterek, “Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız oynadığı yedi maçtan da galip geldi. Galibiyetlerde farklı sonuçlar bizi ayrıca mutlu etti. Takımımızı gönülden destekliyorum. 1.lig hedeflerine emin adımlarla yürüyor. Engel tanımayan yürekleriyle oynayan sporcularımızı tebrik ediyorum. İnşallah 2014-2015 sezonunda Bağcılarımızı 1. Ligde temsil edeceklerine inancımız tamdır.” diye konuştu.



Başarımızı Türkiye görecek

Basketbol takımının oyuncuları da Başkan Lokman Çağrıcı’nın kendilerine gösterdiği maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Başkanımızın bizlere olan güvenini ve inancının farkındayız. Çok güzel maçlar çıkartıyoruz. Aynı performansı ikinci yarıda da göstereceğiz. Teknik ekibimizin de büyük desteğiyle Bağcılar’ın başarısını tüm Türkiye görecek” diyerek sporseverlerin basket maçlarına gelmelerini istediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11