banner56

Gazetemizden Yalınkılıç’a, ziyaret

Gazetemiz genel yayın yönetmeni Nurettin Koç, CHP Sarıyer ilçe başkanı Sevim Yalınkılıç ile örgüt, örgütlenme ve basından sorumlu başkan yardımcısı İsmail Aydın’ı, ilçe başkanlığı binasında ziyaret etti.

Gazetemizden Yalınkılıç’a, ziyaret

Ağırlıklı olarak ülke gündemi ve siyasi gündemin konuşulduğu ziyaret esnasında ilçe başkanı Sevim Yalınkılıç şunları söyledi:

Özellikle pandemi ve artan vaka sayılarının yarattığı endişe ile ülkede zaten sorunlu olan eğitim sistemi daha büyük bir belirsizlik içine girdi. Bu durum eğitim sisteminde ve öğrenciler üstünde geri dönülmez tahribatlar oluşturdu. Artan vaka sayılarının nedeni ise yeni normal dediğimiz sürecin doğru yönetilememesidir.”

Akdeniz'de yaşananlar konusunda ise, bizi kıyılarımıza hapsedecek bir anlayışın kabul edilmesi mümkün değildir. Sorun bir çatışma ortamı olmadan müzakere ile çözülmelidir ve ülkemizin çıkarlarının korunması için her türlü girişimde bulunulmalıdır.

“İşsizlik, ekonomik çıkmaz, üretimde yaşanan sorunlar ile derinleşen krize çözüm üretilememiştir. Tüm sorunlar, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı ve parlamenter sistemin yeniden inşaası ile çözülecektir.”

Genel yayın yönetmenimiz Nurettin Koç, ilçe başkanı Sevim Yalınkılıç ile başkan yardımcısı İsmail Aydın’a, misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Sarıyer Haber Gazetesi / Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2020, 08:49

Nurettin KOÇ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11