banner56

Gazetecilere 10 Ocak Müjdesi

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, basın çalışanlarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü tebrik ederek bir de müjde verdi. Hürriyet gazetesi, Kanal D ve Dünya gazetesi ile Matbaacılar Sitesi arasındaki alana Medya Park’ı inşa edeceklerini belirten Çağırıcı, “İçerisinde radyo ve televizyon stüdyoları, sosyal tesisler, yürüyüş ve oturma alanlarının da yer alacağı Medya Parkı’nda basın mensupları için hem dinlenme hem de çalışma ortamı sunacağız. Medya Parkımızın basın mensuplarının buluşma adresi olacağına inanıyorum” dedi.

Gazetecilere 10 Ocak Müjdesi

Bağcılar’da Medya Parkı Yapılacak

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, basın mensuplarının kamuoyunu bilgilendirmek için her türlü zor şartlarda görev yaptıklarını belirterek, “10 Ocak 1961 yılından bu yana kutlanan Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, basın mensuplarına aileleriyle sağlıklı, başarılı ve mutlu yıllar temennisinde bulunuyorum.” diye konuştu.

“53 yıl önce gazetecilerin çalışma koşullarını iyileştiren, 212 sayılı yasanın yürürlüğe girmesiyle 10 Ocak basın çalışanları için Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanıyor. Başkan Çağırıcı, önemli bir kamuoyu görevini yerine getiren basın çalışanlarının tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra ettiklerini ifade etti. Bağcılar’da basın mensupları için önemli bir projeyi hayata geçirecekleri müjdesini vererek; Hürriyet, Posta, Dünya gazeteleri, CNNTÜRK ve Kanal D ile Matbaacılar Sitesi arasındaki alana Medya Park’ı inşa edeceklerini belirten Çağırıcı, “Ulusal basınımızın büyük bir kısmı yayınlarını Bağcılar’dan gerçekleştiriyor. İçerisinde radyo ve televizyon stüdyoları, sosyal tesisler, yürüyüş ve oturma alanlarının da yer alacağı Medya Parkı’nda basın mensupları için hem dinlenme hem de çalışma ortamı sunacağız. Medya Parkımızın basın mensuplarının buluşma adresi olacağına inanıyorum” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11