banner56

Engelli sporcular İstanbul Maratonu’na hazırlanıyor

Bağcılar Belediyesi Spor Kulübü Engelli Sporcuları yeni bir başarıya imza atmak için yoğun tempoyla çalışıyorlar. 2013 Yılı Vodafone 35. İstanbul Maratonu'nda yarışacak olan sporcular antrenmanlarda çalışmalarıyla dikkat çekiyorlar.

Engelli sporcular İstanbul Maratonu’na hazırlanıyor
 2013 Yılı Vodafone 35. İstanbul Maratonu'nda yarışacak olan Bağcılar Belediyesi Spor Kulübü Engelli Sporcuları hazırlıklarını yoğun çalışma temposuyla sürdürüyorlar.

Bağcılar Times Haber Merkezi

Katıldıkları uluslararası yarışmalarda büyük başarılara imza atan Bağcılar Belediyesi Spor Kulübü Engelli Sporcuları 17 Kasım 2013 Pazar günü düzenlenecek olan 2013 Yılı Vodafone 35. İstanbul Maratonu'na hazırlanıyorlar. Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki antrenmanlara büyük ilgi gösteren sporcular yarışmada başarılı olmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirttiler. Bağcılar Belediyesi Spor Kulübü engelli sporcuları Hamide Kurt, Zübeyde Süpürgeci, Maşide Cesur, Ömer Cantay, Birol Kamar ve Semih Görkem Kıyar kendilerine sunulan imkanları en iyi şekilde değerlendirmek için antrenmanlarda çok sıkı çalıştıklarını ifade ettiler.

Kurt Ve Süpürgeci: “Başarılı Olacağız”
Geçtiğimiz Temmuz ayında Fransa’daki Dünya Atletizm Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Avrupa Şampiyonu Hamide Kurt Dünya 5’incisi ile Avrupa 3’üncüsü Zübeyde Süpürgeci Dünya 4’üncülüğünü elde etmişlerdi.

Yeni Başarılara İmza Atıyoruz
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, engelli sporcuların azimlerinin övgüye layık olduğunu belirterek, “Engelliler Spor Kulübümüz sürekli yeni başarılara imza atıyor. Sporcularımızın başarısı bizi gururlandırıyor.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11