banner56

Emine Erdoğan'dan, Bağcılarlı Aileye Sürpriz İftar Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Bağcılar’da oturan Senem ve Zafer Sevinmiş çiftinin evini ziyaret etti. Engelli çocuğu olan çiftin iftar sofrasını paylaşan Erdoğan, ailenin sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini belirtti. Erdoğan’a, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile eşi Emine Çağırıcı da eşlik etti.

Emine Erdoğan'dan, Bağcılarlı Aileye Sürpriz İftar Ziyareti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Bağcılar’da oturan Senem ve Zafer Sevinmiş çiftinin evine sürpriz bir ziyarette bulundu.
Erdoğan, Güneşli Mahallesi’nde oturan Senem ve Zafer Sevinmiş çiftinin evine yaptığı ziyaret sırasında iftar sofralarını da paylaştı. Ziyarette Emine Erdoğan’a Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile eşi Emine Çağırıcı da eşlik etti.

“ÇOCUKLARIN EĞİTİM DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDI”

Emine Erdoğan, 12,17, 20 ile bedensel ve zihinsel engelli 8 yaşındaki çocukları olan çift ile yakından ilgilendi. Çocuklara çeşitli hediyeler veren Emine Erdoğan, ailenin sorunlarını dinledi. Özellikle çocukların eğitim durumları hakkında bilgi alan Erdoğan, sorunların çözülebilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Erdoğan, ailenin dört çocuğunun eğitimi ile yakından ilgileneceklerinin de sözünü verdi.  

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2016, 10:48

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11