banner56

EBYS Projesi finalist oldu

Bağcılar Belediyesi Elektronik Belge Yönetim Sistemi Projesi ile “11’inci eTR Ödülleri” finalisti olmaya hak kazandı. Dereceye giren Projeler, 12 Aralık 2013 tarihinde açıklanacak.

EBYS Projesi finalist oldu
 11’inci “eTR Ödülleri” finalistleri açıklandı. Yarışma kapsamında, Bağcılar Belediyesi “Belge Yönetim sistemi Projesi” büyük bir başarıya imza attı. Proje, Orta Ölçekli Belediye kategorisinde finalist projeler arasına girmeyi başardı.

Konusunda uzman olan jüri üyelerinin “elektronik ortamda” yapacakları değerlendirme sonucu dereceye giren projeler açıklanacak. 12 Aralık 2013 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenecek olan törende dereceye giren projelere ödülleri verilecek.

“Süreç Tabanlı Elektronik Belge Yönetim Sistemi”
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Süreç Tabanlı Bilgi, Belge ve Arşiv Yönetim Sistemi Yazılımı”nı 12 Mart 2012 tarihinden itibaren kullanmaya başladıklarını ifade etti. Çağırıcı, şunları söyledi:
“EBYS yazılımın bütün özelliklerine sahip olmasının yanı sıra, öngörülen standartların üzerine çıkarak; süreç tabanlı bir bilgi, belge ve arşiv yönetimi de sunuyor. Tüm hizmet başvuruları, tüm belgeleri ve arşivi elektronik ortamda yönetirken, yapmış olduğumuz hizmet ve faaliyetlerimizi de tanımladığımız iş süreçleriyle birlikte otomasyon üzerinde yönettiğimiz bir platform sağlamaktadır.”

“Ödülün Amacı”
“eTR Ödülleri Yarışması”, ilk olarak 2003 yılında TÜSİAD ve TBV tarafından düzenlendi.
Yarışma, ekonomide ve toplumsal yaşamda kalitenin, verimliliğin ve rekabet gücünün artırılması, ayrıca şeffaf ve etkin kamu yönetiminin oluşturulmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlendi. Birer sivil toplum örgütü olarak katkıda bulunmanın görevleri olduğu düşünülerek, 2003 yılında “eTR Ödülleri”nin oluşturulması kararlaştırıldı.




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11