banner56

Dr. Sare Davutoğlu Engelliler Çalıştayı’nda konuşacak

Engelliler Din Eğitimi, Metot ve Hizmetleri Çalıştay’ı Bağcılar’da düzenlenecek

Dr. Sare Davutoğlu Engelliler Çalıştayı’nda konuşacak
Uluslararası Engelliler Din Eğitimi, Metot ve Hizmetleri Çalıştayı Bağcılar’da düzenlenecek. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in yanı sıra yurt dışından ve yurt içinden akademisyenlerin de katılacağı Çalıştay’da engelli bireylerin sosyal hayata katılımları ve manevi ihtiyaçları ele alınacak.

Bağcılar Belediyesi ile Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ortaklaşa düzenleyeceği “Uluslararası Engelliler Din Eğitimi, Metot ve Hizmetleri Çalıştayı Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda düzenlenecek. Çalıştay’da Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Dr. Sare Davutoğlu ile Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ve yurt içinden, yurt dışından tanınmış akademisyenler de konuşma yapacak. Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda 13-15 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Engelliler Din Eğitimi, Metot ve Hizmetleri Çalıştayı’nda engellilerle ilgili önemli konular masaya yatırılacak. 

ÜÇ GÜN SÜRECEK ÇALIŞTAY’DA ALTI OTURUM GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Üç gün sürecek Çalıştay’da ele alınacak bazı önemli konu başlıkları şunlar: Ülkelerde Engellilik Algısı, Ülkelerde Engellilere Yönelik Toplumsal Düzenlemeler, Dinlerin Engelliliğe, Engellilere ve Engelli Ailelerine Yaklaşımı, Dinerin, Engellilerin Din Eğitimine Yaklaşımları, Engellilerin Din Eğitiminde Görev Alan Resmi – Gayri Resmi Kurumlar,  Engellilerin Din Eğitiminde Erişilebilirliği, Engellilerin Din Eğitiminde Kullanılan Basılı ve Görsel yayınlar.  

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2015, 11:50

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11