banner56

Bu Seçim Benim Ustalık Dönemim, Son Seçimim

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bu seçimin son seçimi olduğunu söyledi.

Bu Seçim Benim Ustalık Dönemim, Son Seçimim
  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bu seçimin son seçimi olduğunu söyledi.

Seçim çalışmalarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir TopbaşKağıthane Harmantepe Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışını gerçekleştirdi.

Harmantepe Mahallesi'nde büyük bir coşku içinde gerçekleşen açılış törenineİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir TopbaşKağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

10 yılda hizmet ürettiklerini belirten Kadir Topbaş, "10 yılı geride bırakırken, bu şehri maaşını ödeyemeyen belediyeden 60 katrilyon yatırım yapan bir hale getirdik. 8.5 milyonluk yatırım daha yapacağız. Biz bir takım vaatler peşinde değiliz. Yaptığımız işler ortada" dedi.

Artık dünyada şehirlerin yarıştığını ifade eden başkan Topbaş, "Biz bu yarıştaİstanbul'u ön planda tutmak, örnek alınan bir şehir haline getirmek istiyoruz. Sayın Sözen 4 tane kavşak başlatmış, 2 tanesini bitirebilmiş. Biz 286 kavşak yaptık. Bu önemli bir hizmet aşkının sonucudur" diye konuştu.

Ana muhalefetin kendilerini Çin ile kıyasladığını hatırlatan Topbaş, "Çin bugün dünyanın süper güçlerinden bir tanesi. Kendi dönemleri ile, kendi büyükşehirleri ile mukayese edemiyorlar. Çok şükür her alanda hizmetimiz var. Artık dereler pislik taşımıyor. Haliç'e yerin altından temiz su getirerek yeniden Hayat bulmasını sağladık. Ferhat'ın şirin aşkı olmasaydı dağları delermiydi? Bizim aşkımızda böyle" ifadelerini kullandı.

İstanbul'a yeni ulaşım ağlarını getirdiklerini anlatan Kadir Topbaş, "Teleferik ile 15 dakikada Altunizadeye geçebileceksiniz. Hayal denilen şeyler gerçek oluyor. Benim için bu seçim ustalık dönemi oluyor. 10 yıldır yaptıklarım için bize verebileceğiniz karnedir. Özellikle takdir teşekkür anlamında son seçimim olduğunu söyleyerek bizi büyükşehire taşımanızı arzu ediyorum" dedi.

Açılışta konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Seçim çalışmalarına bir başlangıç daha oluşturuyoruz. Mahalle için hayırlı olsun. Bugüne kadar yaptıkları onlarca güzel hizmet için Kadir başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki 5 yıl içinde Kağıthane'ye bir çok hizmet daha yapacağız" dedi.

Kadir Topbaş daha sonra kurdeleyi keserek, partililer ile poz verdi. 

 İstanbul

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11