banner56

Bilge Kadın Platformu’nda bilgi alış verişi

2012 Yılında hayata geçirilen “Bilge Kadın Platformu” kapsamında bir araya gelen Bağcılarlı bayanlar, her ay okudukları kitabın değerlendirmesini yaparak birbirleriyle düşüncelerini paylaşıyorlar.

Bilge Kadın Platformu’nda bilgi alış verişi
Bağcılar Belediyesi Kültür Merkezi Bilge Kadın Platformu’nun tertip ettiği programın bu ayki konuğu yazar Mürşide Uysal oldu. Platform üyesi bayanlar, Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın “Yunus Terapi” adlı kitabı ile ilgili düşüncelerini dile getirdiler.



Kadın Platformu’nun her ay düzenlediği “Edebiyat ve Kişisel Gelişim Programı”na katılım artıyor. Bu ayki toplantıda da Kültür Merkezi Bilge Kadın Platformu üyesi bayanlar Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın, “Yunus Terapi” adlı kitabını değerlendirdiler. Daha önceden kitabı okuyarak bilgi sahibi olan bayanlar kitabın konusu, dili ve düşüncesi ile ilgili tespitlerini paylaştılar. Yazar Mürşide Uysal’ın da bulunduğu toplantı 50 kadın katılımcıyla gerçekleştirildi.



Her Yıl Katılım Artıyor
Kültür Merkezi Bilge Kadın Platformu’nun edebiyat ve kişisel gelişim olarak iki gruptan oluştuğunu ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, şunları söyledi:
“Kütüphaneler Haftası kapsamında da çeşitli programlar düzenliyoruz. Okuyan anne ve okuyan aile konulu paneller düzenliyoruz. Bu panellerimize Bilge Kadın Platformu ile Kültür Merkezi Halk Kütüphanesi’ne kayıtla bulunan ev hanımlarımız da katılıyor. 2012 yılında 15 bayanla başlattığımız Bilge Kadın Platformu’nda bugün 120’yi aşkın katılımcı yer alıyor. Bayan üyeler, okudukları kitaplarla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyorlar.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11