banner56

BEM-BİR-SEN: “Hayasız Kalkışmayı Lanetliyoruz.''

Fetö Terör Örgütü’nün Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki uzantıları tarafından gerçekleştirilen darbe teşebbüsü Bem-Bir-Sen tarafından yapılan basın açıklamasıyla şiddetle kınanarak, lanetlendi.

BEM-BİR-SEN: “Hayasız Kalkışmayı Lanetliyoruz.''
 Ülkemizi karanlığa gömmek amacıyla düzenlenen darbe teşebbüsü tüm yurtta olduğu gibi Bağcılar’da da düzenlenen toplantılarla kınandı.

Bağcılar Belediyesi bahçesinde düzenlenen basın toplantısına Bem-Bir-Sen 4 No’lu Şube Başkan Yardımcıları Cezmi Akın ve Mustafa Çıplak ile İşyeri Temsilcisi Selahattin Uyar,  Şube Yönetiminden Nebiye Uyanık ve Memur - Sen Kadın Kolları Üyesi Gülhan Solak hazır bulundu.  Toplantıda ilk olarak İstiklal Marşı okundu ve saygı duruşunda bulunuldu.  Bem-Bir –Sen adına hazırlanan basın bülteni Bağcılar Belediyesi çalışanlarının huzurunda Cezmi Akın tarafından okundu.

“HAYÂSIZ KALKIŞMA ÖNLENDİ”

Açıklamada ülkemizin son yıllarda sağlıktan eğitime, sanayiden kültüre, dış politikadan ulaşıma büyük gelişmeler gösterdiğinin altı çizildi. Yine Türkiye’nin dünyanın her yerindeki mazlumların umudu olduğu kaydedilirken, halkın silahlarının, düşmana karşı değil de devlet ve halka karşı kullanıldığı hatırlatıldı. Açıklamada şöyle denildi: “Kalleş kalkışmanın, ordu içinde yapılanmış Fetö/PDY mensubu teröristler tarafından sahneye konulduğu vurgulandı. Bu hayâsız kalkışmanın önüne geçilerek engellendiğinin belirtildiği açıklamada şöyle denildi:

“Bem-Bir-Sen olarak insan haysiyet, onur ve şerefine yönelik bu kalkışmayı lanetliyoruz. Milletin kaderine ve iradesine yönelen nereden gelirse gelsin her darbeyi, terörü ve kalkışmayı şiddetle kınıyoruz. Bu anlamda, her zaman sürecin takipçisi olacağımızı beyan eder, milli irade nöbetinde hazır bekleyeceğimizi tüm dünyaya duyururuz.”


Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2016, 12:27

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11