banner56

Başkonsolos eşleri Engelliler Sarayı’na hayran kaldı

İstanbul’da görev yapan 10 ülkenin Başkonsolos eşleri, Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nı ziyaret etti. Stantları gezen konuklar, sohbet ettikleri engelli kursiyerlerin yaptığı hediyelik eşyalardan satın aldılar.

Başkonsolos eşleri Engelliler Sarayı’na hayran kaldı
 Türkiye’de ilk ve Avrupa’da az sayıda benzeri bulunan Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’na yabancı ülke temsilcilerinin ilgisi her geçen gün artıyor. Değişik ülkelerden misafirleri ağırlayan Engelliler Sarayı’na bu kez de İstanbul’da görev yapan Başkonsolos eşleri misafir oldu. 

Alışveriş Yaptılar
Fas, Belçika, Cezayir, Slovakya, Kanada, Hindistan, Malta, Komoros, İrlanda ve Macaristan’ın İstanbul Başkonsoloslarının eşlerinden oluşan konuk heyet, sırasıyla engeli kursiyerlerle yakınlarının eğitim gördüğü stantları gezdiler. Burada engelli kursiyerlerle sohbet eden konuklar, ürünleri yakından incelediler. Başkonsolos eşleri, engelli kursiyerlerin ürettikleri hediyelik eşya ve kıyafetlerden satın aldılar. 

Başkan Çağırıcı Bilgi Verdi
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ziyaret sırasında Başkonsolos eşlerine, engellilere yönelik hayata geçirdikleri projeleri anlatarak Engelliler Sarayı ile ilgili bilgi verdi. Konuklar, engellilerin sosyal hayata katılımının sağlanması amacıyla hizmete sunulan Engelliler Sarayı’nı çok beğendiklerini söylediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11