banner56

“Başkan’la Süper Gezi Keşfe Yolculuk Başlıyor”

Bağcılarlı çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı unutamayacakları bir etkinlikle kutlayacak

“Başkan’la Süper Gezi Keşfe Yolculuk Başlıyor”
 İlçeyi tüm yönleriyle anlatan “Başkan’la Süper Gezi-Keşfe Yolculuk” adlı resimli çizgi kitabı okuyan 20 öğrenci, 23 Nisan’da helikopterle İstanbul turu yapacak.

 Bağcılar Times Haber Merkezi

Bağcılar Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında çocuklara unutamayacakları bir etkinlik hazırladı. Bağcılar ilçesini anlatan resimli çizgi kitabı okuyan 20 öğrenci, 23 Nisan 2015’te Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile helikopterle İstanbul turu yapacak.

Bağcılar’daki 100 bin öğrenciye bir ay önce ilçeyi tanıtan “Başkan’la Süper Gezi- Keşfe Yolculuk” adlı kitap dağıtıldı. İçerisinde kültür merkezleri, kütüphaneler ve tesislerin de bulunduğu eğitici ve öğretici kitabı okuyan öğrenciler arasında çekiliş yapıldı. Noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişe Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da katıldı. Çekiliş sırasında kitabı okuyan öğrenciler arasından 20 şanslı isim belirlendi. Öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda unutamayacakları bir gün yaşayacaklar. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile birlikte helikoptere binecek olan çocuklar, İstanbul’u gökyüzünden izleme imkanı bulacak.

ÖĞRENCİLER 17 NİSAN’A KADAR BAŞVURUDA BULUNMAK ZORUNDA

Noter huzurunda yapılan çekiliş sonuçları www.bagcilar.bel.tr adresinden ilan edildiği gibi BİLMER 444 00 92 numaralı telefondan öğrenilebiliyor. Ödül kazanan öğrencilerin belirlenen seri numaralı kitap ile birlikte 17 Nisan 2015 tarihine kadar Bağcılar Belediyesi’ne müracaatta bulunmaları gerekiyor.

 

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2015, 11:30

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11