banner56

Başkan Çağırıcı Öğrencilerle Buluştu

Ahi Evren Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen “Öğrenci Buluşmaları” programında Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı öğrencilerle bir araya geldi. Bir saat süren ve sohbet havasında geçen programda Başkan Çağırıcı, öğrencilerin sıkıntılarını dinledi.

Başkan Çağırıcı Öğrencilerle Buluştu
 Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, “Öğrenci Buluşmaları” programında Ahi Evren Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Samimi bir ortamda geçen programda Çağırıcı, geleceğe dair izleyecekleri yol hakkında uyarıcı mesajlar verdi.

“İşleri yoluna koyacak olan biziz kervanı sürdürecek olan sizsiniz”

Çağırıcı konuşmasında “Ekonomide de ticarette de öğrencilikte de normal çalışırsak bugünü kurtarırız. Bugünü kurtararak ilerleyemezsiniz. Geçmişin hesabını da kapatarak gitmek zorundasınız. Onun için de çok çalışmak zorundayız. Ne kadar büyük bir mücadelemiz olursa karşılığını Allah nasip eder. İşleri yoluna koyacak olan biziz kervanı sürdürecek olan sizsiniz. O yüzden donanımlı yetişmek zorundasınız. İmkanlarımız ve yöneticilerimiz sizler için bir fırsat olmalı. Fırsatları iyi değerlendirin, kendinizi iyi şekilde yetiştirin çünkü gelecek nesiller sizin omuzlarınızda çok daha güzel bir noktaya ulaşacaktır” dedi.

Mustafa Yılmaz ise öğrencileri selamladıktan sonra görüş ve düşünceleri için mikrofonu onlara verdi. Öğrenciler de okul hayatlarında yaşadıkları olumlu veya olumsuz durumları müdürle paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2017, 11:05

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11