banner56

Başkan Çağırıcı: “Hizmet Kalitemiz Aldığımız Ödüllerle Tescillendi”

Bağcılar Belediyesi 2014 yılı Faaliyet Raporu, yapılan meclis toplantısında üyeler tarafından kabul edildi

Başkan Çağırıcı: “Hizmet Kalitemiz Aldığımız Ödüllerle Tescillendi”
 Bağcılar Belediyesi Meclis Toplantısı, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın, belediyenin 2014 Faaliyet Raporu ile ilgili yaptığı sunumla başladı.

Bağcılar Times Haber Merkezi

Bağcılar Belediyesi olarak hizmet yolculuğunda 22. yılı geride bıraktıklarını ifade eden Çağırıcı, yerel yönetimlerde Bağcılar Modeli, diye bir model oluştuğunu belirtti. Çağırıcı şöyle konuştu: Alınan ödüllerle hizmet kalitesinin tescillendiğini vurgulayan Çağırıcı, 8 D Sinema ve Planetaryum, Dil Evi, semt havuzları, oyun alanları inşa ettiklerini kaydetti. BİLMER ile hemşehrilerinin belediyeye gelmeden 7 gün 24 saat başvuru yapabilmelerini sağladıklarını da vurgulayan Çağırıcı, ‘Bağcılar’da Ramazan Farklı Yaşanır’ sloganıyla yurt içinde ve yurt dışında anlamlı programlara imza attıklarını hatırlattı. Geleneksel Yaz Spor Okulu etkinliğine bu sene 8-14 yaş arasında 30 bin öğrencinin katıldığını da belirten Çağırıcı, “Gençlik ve İzci Kampları, Gençlik Şöleni düzenledik. Çanakkale Şehitleri Müzesi ve Mehmet Akif Ersoy Taceddin Dergahı Müzesi’ni de bir yılda 85.623 kişi ziyaret etti. Ulusal ve uluslararası sempozyumlarımız yoğun ilgi gördü. Çocuk, Gençlik ve Kadın meclislerinde önemli programlar gerçekleştirdik.” diye konuştu.

“HİZMETE YENİ PROJELERLE DEVAM EDİYORUZ”

Bilge Kadın Platformu ve Kitap Okuma Projesi ile ilgili de bilgi veren Çağırıcı, Avrupa’da bile benzeri olmayan Engelliler Sarayında Engelliler Akademisi ve Engelsiz Eğitim Projelerini hizmete sunduklarını söyledi. Yeni projeleri tanıtan Çağırıcı, Bağcılar Bölge Parkı, Yüzyıl Spor Salonu ve Yüzme Havuzu, Hasan Nail Canat Kültür Merkezi ve Bilgi Evi’ni yakında hizmete sunacaklarını kaydetti. Çağırıcı, sözlerini şöyle tamamladı. “Hizmete sunacağımız yeni projelerle ilçemiz daha bir güzel ve yaşanılır olacak. Bu projelerimiz arasında olan Bağcılar Meydanı 55 bin metrekarelik alanla kentin en büyük meydanı olacak.”

“ÖRNEK TEŞKİL EDEN 3 KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANI BAĞCILAR’DA “


İlçeye değer kazandıracak bir çok sosyal, kültürel ve mimari alandaki projeleri de hizmete sunacakları müjdesini veren Çağırıcı, Kentsel Dönüşüm Projesi’nin de hemşerilerinin yüzde yüz desteğiyle emin adımlarla devam ettiğini anlattı. Çağırıcı, “Türkiye’ye örnek teşkil eden üç kentsel dönüşüm alanı Bağcılar’dadır.” dedi.
Toplantı sonrası Bağcılar Belediyesi 2014 Faaliyet Raporu oylama sonucu kabul edildi.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2015, 12:00

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11