banner56

Barbaros Anadolu Lisesi, Dart Müsabakalarında İstanbul Şampiyonu Oldu

Bağcılar Barbaros Anadolu Lisesi’nde okuyan Bağcılar Belediyesi Spor Kulübü Dart takımı hem genç kızlarda hem de genç erkeklerde tüm rakiplerini yenerek İstanbul şampiyonu oldu.

Barbaros Anadolu Lisesi, Dart Müsabakalarında İstanbul Şampiyonu Oldu
 İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ile İstanbul Gençlik ve Spor Müdürlüğü Dart Federasyonu tarafından 2018-2019 sezonu okullar arası İstanbul Dart Şampiyonası düzenlendi. Turnuvaya Bağcılar Barbaros Anadolu Lisesi de Bağcılar Belediyesi Spor Kulübü’nde eğitim gören öğrencileriyle katıldı.

Yüksek bir katılımla gerçekleşen, müsabakalar büyük çekişmelere sahne oldu. Barbaros Anadolu Lisesi sporcuları, 4 Ocak Cuma günü genç kızlar kategorisinde Esenyurt  Fatih Sultan Mehmet Kız Anadolu Lisesi'ni, Bahçelievler  Özel Şafak Kolejini, Atasehir Nuri Çıngıllıoglu Anadolu Lisesi’ni; 7 Ocak günü ise genç erkekler kategorisinde Çatalca  Arif Nihat Asya Anadolu Ticaret Meslek Lisesi’ni, Gaziosmanpaşa Özel Şafak Koleji’ni, Ataşehir Nuri Çıngıllıoglu Anadolu Lisesi’ni ve Bahçelievler Füsun Yönder Anadolu Lisesi’ni yenerek İstanbul birincisi oldu. İki kategoride il şampiyonu olan hem kız hem erkek dart takımı Marmara Bölgesi turnuvalarında İstanbul’u temsil edecek.

“Akademik başarı kadar, kültürel, sportif ve dil başarısına da önem veriyoruz”

Öğrencileri tebrik eden Beden Eğitimi Öğretmeni ve aynı zamanda dart antrenörü Sercan Durmuş, “Her turnuvada rakiplerimiz bizi ciddiye alıyor; çünkü biz işimizi ciddiye aldık. Devamlı ve sürekli bir çalışmamanın içindeyiz” dedi.

Okul Müdürü Aziz Erdoğan ise şunları söyledi: “Akademik başarı kadar, kültürel, sportif ve dil başarısına da önem veriyoruz. Bizi her turnuvada destekleyen Kaymakamımız Mustafa Eldivan’a, öğrencilerimizin ulusal ve uluslararası başarılarını altınla ödüllendiren Belediye Başkanımız Lokman Çağırıcı’ya ve yetenekli öğrencilerin değerlendirilmesinde bizlere öncülük eden Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Yılmaz’a müteşekkirim.  Büyük bir azim ve gayretle çalışıp bizi gururlandıran arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, Bölge ve Türkiye şampiyonasında başarılarının devamını diliyorum”

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2019, 10:56

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11