banner56

Bağcılarlı şampiyon sporcular

Serbest Güreş Şampiyonası’nda İstanbul şampiyonu olan Bağcılar Münir Nurettin Selçuk Ortaokulu öğrencileri ile yurt içinde ve yurt dışında düzenlenen şampiyonalarda 1’incilik ve 3’üncülük kürsüsüne çıkan Onur Şahin ile Ersin Şahin Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bağcılarlı şampiyon sporcular
Bağcılar artık adını değişik branşlarda katıldıkları şampiyonalardan madalyalarla dönem sporcularıyla da duyuruyor. Şampiyon sporcular sporun gelişmesi için her türlü desteği veren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı makamında ziyaret etti.
Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda düzenlenen Okullar arası Serbest Güreş Şampiyonası’nda ter döken 13-14 Yaş Yıldız Serbest Güreş Takımı 36 puan alarak şampiyon oldu. 11 sporcuyla yarışmaya katılan Münir Nurettin Selçuk Ortaokulu takımı 3 altın, 3 gümüş ve 1 de bronz madalya kazandı. Öğrenciler, Beden Eğitimi Öğretmeni Altan Demir ile birlikte Başkan Çağırıcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.
“ARTIK İLÇEMİZDE UZAK DOĞU SPORU ÇOK SEVİLİYOR”
Yine Hırvatistan’ta düzenlenen Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda 63.5 kiloda 3’üncülük kürsüsüne çıkan Onur Şahin ile Türkiye Wushu Şampiyonası’nda 75 kiloda altın madalya kazanan Ersin Şahin, ÖZ-ER Bağcılar Spor Kulübü Başkanı İlhami Özat ve Antrenörü Musa Er ile birlikte Başkan Çağırıcı’yı makamında ziyaret etti. Özat ve genç sporcular Bağcılar’da Uzak Doğu sporunun gelişmesine yönelik projeleri hizmete sunan Başkan Çağırıcı’ya teşekkür ettiler.
BAĞCILAR’DA MİLLİ SPORCULAR YETİŞİYOR
Ziyaret sırasında yöneticileri, genç sporcuları ve antrenörleri tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılarlı sporcuların son yıllarda birçok önemli başarılara imza attıklarına dikkat çekti. Çağırıcı, şöyle konuştu:
“Hep birlikte ilçemizi sporda da hak ettiği yere getirmek için çalışıyoruz. Güreş, kick boks, futbol, voleybol ve basketbol başta olmak üzere her dalda ilçemizi en iyi şekilde temsil edecek milli sporcular yetiştiriyoruz. İnşallah sizin gösterdikleriniz başarılar diğer gençlerimize de örnek olacak.” dedi. Çağırıcı, sporun gelişmesi ve başarılı genç sporcuların yetişmesi için destek vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2016, 11:29

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11