banner56

Bağcılarlı öğrenciler spor salonuna kavuşuyor

200 bine yakın öğrencinin eğitim gördüğü Bağcılar’da okullar yeni spor salonlarına kavuşuyor. Dış cephe yalıtımı tamamlanan ve güvenlik kameralarıyla donatılan okulların bahçelerine kapalı spor salonları inşa ediliyor.

Bağcılarlı öğrenciler spor salonuna kavuşuyor
Bağcılar Belediyesi ilçede eğitimin hak ettiği seviyeye ulaşması ve öğrencilerin spora daha çok ilgi duymasını sağlamak amacıyla yeni projeleri hizmete sunuyor.  Öğrencilerin beden eğitimi derslerini daha verimli ve kaliteli geçirmeleri için ilçede şu ana kadar 7 okula kapalı spor salonu inşa edildi.
Bağcılar Belediyesi, sporun gençler arasında yayılması ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek sporcuların yetişmesi amacıyla yeni tesisler inşa ediyor. Geçen yıl inşaatı tamamlanan 100 Yıl Spor Salonu hizmete açıldı. Yine İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Vakıflar Ortaokulu, 100 Yıl Mahallesi’ndeki Ziya Gökalp Ortaokulu, Demirkapı Mahallesi’ndeki Hasan Kağnıcı İlkokulu ile Yavuz Selim Lisesi spor salonları da öğrencilere hizmet veriyor. Bağcılar Belediyesi tarafından inşa edilen Alaattin Nilüfer Kadayıfçıoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile Bağcılar İmam Hatip Lisesi spor salonları Öğrencilerin beden eğitimi derslerini daha verimli ve kaliteli geçirmelerine imkan sağlıyor.
“MAHMUTBEY LİSESİ SPOR SALONU DA HİZMETE SUNULDU”
İlçe yeni bir spor salonuna daha kavuştu. Bağcılar Göztepe Mahallesi’ndeki Mahmutbey Lisesi’nde altı ay önce inşaatı başlayan spor salonu da tamamlanarak öğrencilerin hizmetine sunuldu. Toplam 500 metrekarelik oturum alanı bulunan spor salonu basketbol, voleybol ve fitness etkinlikleri için hizmet veriyor.
“SAYIN KADİR TOPBAŞ’A VE HAYIRSEVER İŞADAMLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Bağcılar’daki okullarda şu an yedi spor salonunun öğrencilere hizmet verdiğini hatırlatan Çağırıcı, sporun öğrencileri ve gençleri kötü alışkanlıklardan koruduğunu ifade etti. Yeni spor salonları inşa ederek hizmete sunduklarını kaydeden Çağırıcı, eğitime ve spora her zaman önem verdiklerinin altını çizdi. Çağırıcı, şöyle konuştu: “200 bine yakın öğrenciye sahip bir ilçeyiz. Genç nüfus potansiyelimiz var. Bu şuurla hareket ederek ilçemize yeni spor salonları kazandırıyoruz. Başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş olmak üzere hayırsever iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. İlçemizde eğitimin ve sporun gelişmesine yönelik hizmetlerimizde katkı sunuyorlar. İnşallah ilçemize yakında beş spor salonu daha kazandıracağız.“ 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2016, 12:55

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11