banner56

Bağcılarlı Kung-Fu Sporcuları 38 Madalya Kazandı

Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Okullar Arası Wushu İstanbul Şampiyonası’na katılan Bağcılar Belediyesi sporcuları, 10’u altın, 14’ü gümüş ve 14’ü bronz madalya olmak üzere 38 madalya kazandı. Dereceye giren sporcular Rusya’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

Bağcılarlı Kung-Fu Sporcuları 38 Madalya Kazandı
 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 11-13 Mart tarihleri arasında Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda Okullar Arası Wushu İstanbul Şampiyonası düzenlendi. Geniş katılımlı yarışmada Bağcılar Belediyesi Wushu Kung-fu takımı da yer aldı. Çekişmeli geçen müsabakalara sahne olan organizasyonda Bağcılarlı sporcular büyük başarı gösterdi. Sporculardan 10’u Türkiye birincisi olarak altın, 14’ü ikinci olarak gümüş ve 14’ü de üçüncü olarak bronz madalya kazandı. Başarılı sporcular Rusya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi milli forma ile temsil etmeye hak kazandı.


“Avrupa’da da sporcularımıza başarılar diliyorum”

Yarışmalar sonunda dereceye giren sporculara kazandıkları altın, gümüş ve bronz madalya düzenlenen törenle verildi. Şampiyon sporcuları tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Kung-fu takımımız bizi bütün turnuvalarda en iyi şekilde temsil ediyor. Avrupa’da da sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, 12:15

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11