banner56

Bağcılarlı Engelliler, Yıldız Futbolcularla Serenomiye Çıktı

Bağcılar Belediyesi ile Medipol Başakşehir Spor Kulübü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engellilerle ilgili farkındalık oluşturmak adına güzel bir etkinlik düzenledi. Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı kursiyerleri, Fatih Terim Stadı’nda oynanan Medipol Başakşehir ve Antalyaspor karşılaşması öncesindeki serenomiye el ele çıktılar.

Bağcılarlı Engelliler, Yıldız Futbolcularla Serenomiye Çıktı
 Bağcılar Belediyesi ile Medipol Başakşehir Spor Kulübü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Süper Lig Lideri Medipol Başakşehir Spor Kulübü ile Antalyaspor arasında oynanan müsabaka öncesi Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı kursiyerleri, yıldız futbolcularla birlikte maç öncesi seremoniye çıktı.

Fatih Terim Stadı’ndaki müsabaka öncesi bir araya gelen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile MedipolBaşakşehir Spor Klübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, kursiyerlerle bolca sohbet etti. Çağırıcı ve Gümüşdağ, engelilerin 3 Aralık Dünya Günü’nü kutladı. Başkan Lokman Çağırıcı, engelli hemşehrileriyle birçok etkinlikte bir araya geldiklerini belirterek, “Onlarla balık tutuyoruz, denize dalış yapıyoruz, sportif ve kültürel etkinliklerde buluşuyoruz. Yine böyle anlamlı bir günde Medipol Başakşehir Spor Kulübü Başkanımız Sayın Göksel Gümüşdağ’ın davetiyle güzel bir etkinlikte bir araya geldik. Çok mutluyuz. Onların huzuru bizim için çok önemli.” diye konuştu. Gümüşdağ da, engellilere yönelik farkındalık oluşturmak adına Bağcılar Belediyesi ile birlikte böyle bir etkinliği düzenlediklerini belirtti.

“SERENOMİ ÖNCESİ BİRLİKTE PANKART AÇTILAR”

Engelli kursiyerler de yıllar önce sokağa çıkmaya dahi utandıklarını ve çekindiklerini belirterek, “Başkanımız Sayın Lokman Çağırıcı bize her türlü imkanı sunuyor. Engelliler Sarayı’nda kurs görüyoruz. İş, sosyal ve kültürel yaşama katılıyoruz. Bugün de bizi güzel bir etkinlik düzenlediler. Bize değer verilmesinden dolayı çok mutluyuz. Teşekkür ediyoruz.” dediler. Daha sonra Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı kursiyerleri Medipol Başakşehir ile Antalyaspor maçı öncesi yıldız futbolcularla birlikte sahaya çıktılar. Maç öncesi seremonide yıldız futbolcular ile engelli kursiyerler, “Engelsiz Hayat, Birlikte Daha Güzel” diye pankart açtı. 

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2016, 13:11

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11