banner56

Bağcılarlı Basketçiler Gata’yı 68-56 Yendi

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nin başarılı ekiplerinden olan Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapattı.

Bağcılarlı Basketçiler Gata’yı 68-56 Yendi
 Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı evinde ağırladığı TSK GATA Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı 68-56 yendi.

Bağcılarlı basketçiler, Bağcılar Olimpik Spor Salonu’ndaki müsabakada TSK GATA Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Maç ilk düdüğün çalınmasından itibaren çekişmeli geçti. Her iki takım da ilk yarıda buldukları sayılarla skoru değiştirdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncuları peş peşe buldukları basketlerle arayı açtı. Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı bulduğu sayılarla maçtan 68-56 galip ayrıldı. Antrenör Emrah Elban yönetiminde maçlara hazırlanan Bağcılarlı basketçiler Süper Lig’deki yükselişini bu hafta da sürdürdü.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, başarılı basketçilerin hak ettikleri galibiyete ulaştığını belirterek, “Çok sıkı ve disiplinli çalışarak çıktıkları zorlu mücadeleden galip ayrılmasını bildiler. Hepsini tebrik ediyorum” dedi. 


Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2017, 13:08

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11