banner56

Bağcılar’da Kızılay Kan Alma Birimi Açıldı

Bağcılar Sancaktepe Mahallesi’nde kan ve aferez trombosit bağışı yapılabilecek Kızılay Kan Alma Birimi açıldı. Açılışın ardından kan bağışında bulunan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Bağcılar halkı kan bağışı konusunda çok duyarlıdır. Eminim ki bütün hemşehrilerim buraya gereken ilgi ve önemi gösterecektir” dedi.

Bağcılar’da Kızılay Kan Alma Birimi Açıldı

Türk Kızılayı Avrupa Bölge Kan Merkezi’ne bağlı Bağcılar Kan Alma Birimi, Sancaktepe Mahallesi Çarşı Caddesi’nde açıldı. Bağcılar Belediyesi’nin desteğiyle açılan birim, hem ilçe yöneticilerinden hem de mahalle sakinlerinden büyük ilgi gördü.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, Kan Alma Birimi’ni ziyaret etti. Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Ercan Tan, Kızılay Kan Birimi hakkında davetlilere bilgi verdi.

 

“Bağcılar halkı kan bağışı konusunda çok duyarlıdır”

 

Açılışın ardından Başkan Çağırıcı ile beraberindekiler koltuklara oturup kan verdi. Bu örnek hareketten sonra vatandaşlar da sıraya girip kan bağışında bulundu. Kan vermenin bir vatandaşlık görevi olduğuna dikkat çeken Çağırıcı, “Bağcılar halkı kan bağışı konusunda çok duyarlıdır. Eminim ki bütün hemşehrilerim buraya gereken ilgi ve önemi gösterecektir. İnşallah bu kanlar ihtiyaç sahiplerine şifa olur” dedi.

Haftanın yedi günü hizmet verecek olan Kızılay Kan Alma Birimi’nde kan ve aferez trombosit bağışı kabul edilecek. Açılış programına Avrupa Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Aişe İpek Akyol, Kızılay personeli ve mahalle sakinleri de katıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2018, 12:29

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11