banner56

Bağcılar'da Karne Heyecanı

Tüm yurtta olduğu gibi Bağcılar’da da karne coşkusu yaşandı. Bağcılar Karacaoğlan İlkokulu’nda düzenlenen Karne Töreni’nde minik öğrenciler okudukları İstiklal Marşı, halk oyunları gösterisi ve Uzak Doğu Sporları performansıyla öğretmen ve velilerinden alkış topladı. Törende ayrıca Çocuk Anne Okuyor, yarışmasında dereceye giren velilere de çeşitli ödüller verildi. Tören sonunda öğrencilere karne ve başarı belgeleri verildi.

Bağcılar'da Karne Heyecanı
 Tüm yurtta olduğu gibi Bağcılar’daki okullarda da karne sevinci yaşandı. Karacaoğlan İlkokulu’nda düzenlenen 2015-2016 Eğitim Dönemi 1.Yarıyılı Karne Töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Tören ilk olarak İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. İlçe Kaymakamı Erdal Çakır, yaptığı konuşmada eğitimin üç sacayağının okul, aile ve öğrenci olduğunu ifade etti. Çakır, “Bir ilçede eğitim ve hayat iyi ise o ilçede geniş bir ailenin hep ayakta durarak ileriye baktığını görebiliyoruz.” dedi. İlçe Milli Eğitimi Müdürü Mustafa Yılmaz da öğrencileri geleceğe hazırlamak için fedakarca görev yapan öğretmenlere teşekkür etti. Yılmaz, öğrencilerin yarıyıl tatilini sportif ve sanatsal aktivitelerle değerlendirmelerini istedi. Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Gültürk ise ilçede yaklaşık 200 bin öğrencinin eğitim gördüğü ilçede, gençler ve çocuklar için Gençlik Merkezi, 16 Bilgi Evi, 11 mahalle konağı, 6 kapalı yüzme havuzu, kapalı oyun parkı ve iki müze ile eğitim, sosyal ve kültürel alanda önemli hizmetler vermeye çalıştıklarını ifade etti. Gültürk, öğrencileri yarıyıl tatilinde tesislere beklediklerini belirtti. Okul Müdürü Hakan Yetkin de öğrencileri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için çalıştıklarını ifade etti.

“ÖĞRENCİLER GÖSTERİLERİYLE ALKIŞ TOPLADI”


Törenin ilerleyen anlarında minik öğrenciler kabiliyetlerini sergilediler. Feyza Nur Demirci İstiklal Marşı okuyarak duygulandırırken, Nehir Neşeli de Okulumda Çok Mutluyum” şiirini seslendirdi. Öğrencilerin halk oyunları ve Uzak Doğu sporları gösterisi de büyük alkış topladı. Yine okulun yürüttüğü Çocuk Anne Okuyor Yarışması’nda dereceye giren velilere ödülleri de verildi. Tören sonrası sınıfları ziyaret eden Çakır, Yılmaz ve Gültürk, minik öğrencilere karnelerini verirken, Özel Eğitim Sınıfı’ndaki öğrencilerle aynı sırayı paylaştılar.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2016, 11:06

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11