banner56

Bağcılar'da İki Otomobil Çarpıştı: 8 Yaralı

Bağcılar'da iki otomobilin karıştığı kazada aralarında çocuklarında bulunduğu 8 kişi yaralandı

 Bağcılar'da İki Otomobil Çarpıştı: 8 Yaralı
Kaza Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi Mehmet Akif Bulvarı'nda trafik ışıklarında 15.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şirinevler yönüne giden içinde 3 kişinin bulunduğu 34 DDA 14 plakalı otomobilin sürücüsü Ayhan Yüksel, sola girip karşıya geçmek istedi.

Yüksel'in kullandığı otomobil bu sırada karşı yönden gelmekte olan Musa Gökçek'in kullandığı içinde 5 kişinin bulunduğu 34 AN 1958 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki otomobilde aralarında çocuk ve kadınlarında bulunduğu 8 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Otomobillerden çıkarılan yaralılar ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ve Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırıldı.

Öte yandan kazayı duyup olay yerine gelen bazı yaralı yakınlarının gözyaşlarını tutamadıkları görüldü. Çevrede oturan Orhan Çeliktürk adlı vatandaş aynı yerde iki yıl öncede oğluna bir otomobilin çarptığını belirterek, "Oğlum 6 operasyon geçirdi. Burada hem karayollarının hem de sürücülerin hatası var. Artık yerel yöneticilerin buraya el atmasını istiyoruz. İllaki bir insanın ölmesi mi gerekiyor?" şeklinde konuştu. Bazı vatandaşlar ise kazanın meydana geldiği yere yakın bir noktada ilköğretim okulunun bulunduğu belirterek, belediyenin önlem alması gerektiğini ifade ettiler. Kaza nedeniyle Yüzyıl istikametinde kapanan dereyolu, otomobillerin çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yeniden açıldı. Polis, 8 kişinin yaralandığı kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11