banner56

Bağcılar’da Hijyenik Park Temiz Oyun Grupları Hizmet Veriyor

Bağcılar’da ilçe sakinlerine hizmet veren 131 parkın temizliği düzenli olarak yapılıyor. Baharın gelmesiyle birlikte ilçe sakinlerinin çocuklarıyla hoşça vakit geçirdiği parkların temizliği düzenli olarak yapılırken, oyun grupları da dezenfekte ediliyor.

Bağcılar’da Hijyenik Park Temiz Oyun Grupları Hizmet Veriyor
Bağcılar Belediyesi ekipleri, ilçede yaşayan herkesin gününü geçirdiği park ve bahçelerin güvenilir, temiz ve hijyenik olması için aralıksız çalışıyor. Aileler ile çocuklarının günlük yaşamında önemli bir yer tutan parklardaki oyun ve spor grupları da bu amaçla temizleniyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ilçedeki 131 park ve oyun gruplarını çocukların sağlığına zarar vermeyen organik malzemelerle ilaçlıyor. Mikroplardan arındırılan oyun grupları daha sonra köpük ve tazyikli su ile temizleniyor.

“OYUN GRUPLARIMIZIN BELİRLİ STANDARTTA OLMASINA DİKKAT EDİYORUZ”

Anne ve babaların yaşamlarının bir parçası olan parklar ile çocukların hoşça vakit geçirdiği oyun gruplarında temizliğe ve hijyene çok hassasiyet gösterdiklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, bu yöndeki faaliyetleri düzenli olarak yerine getirdiklerini belirtti. Çağırıcı, “Ailelerin huzur içerisinde vakit geçirdikleri parklarımızı her zaman temiz tutuyoruz. Çocuklarımızın da oyun oynadığı oyun gruplarının güvenli, temiz ve hijyenik olmasına dikkat ediyoruz. Kırılan oyun gruplarının yerine yenilerini koyuyoruz, hasar görenleri tamir ediyoruz. Ailelerin dilekleri doğrultusunda yeni oyun grupları da hizmete sunuyoruz. Kültürümüzde piknik ve park alanlarının ayrı bir yeri vardır. Huzur bulduğumuz ve komşuluk ilişkilerimizi geliştirdiğimiz yerlerin başında geliyor. Yavrularımızın güvenliği ve sağlığı için oyun gruplarımızın belirli bir standartta olmasına her zaman dikkat ediyoruz.” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2016, 10:08

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11