banner56

Bağcılar’da Film Stüdyosunu Aratmayan Sınıf Açıldı

Bağcılar Münir Tınaztepe Anadolu Lisesi’ne kurulan Grafik Tasarım, Bilgisayar, Fotoğraf ve Kamera Atölyesi törenle açıldı. Teknik ve pratik bilgilerin yer aldığı atölyede öğrenciler ders içinde uygulamalar da yapacak. Reflektöründen greenbox sistemine kadar tüm ekipmanlarla oluşturulan stüdyoda ilk fotoğraf çekimini Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı yaptı.

Bağcılar’da Film Stüdyosunu Aratmayan Sınıf Açıldı
 

Bağcılar’ın yeni okullarından olan Münir Tınaztepe Anadolu Lisesi’nde hazırlıkları tamamlanan Grafik Tasarım, Bilgisayar, Fotoğraf ve Kamera atölyesi hizmete sunuldu. Açılış törenine İlçe Kaymakamı Mustafa Eldivan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz katıldı.

Sınıfları gezen ilçe yöneticileri, öğretmenlerden işlenecek dersler hakkında bilgi aldı. En çok dikkat çeken yer ise reflektör, kamera, fotoğraf makinesi, ışıklandırma düzeneği, yeşil ekran yöntemiyle çekim uygulaması Greenbox sisteminin de bulunduğu fotoğraf-kamera atölyesi oldu.

“Sanat alanında güzel eserlere imza atacaklar”

Stüdyo ortamı oluşturulan sınıfta ekipmanların ayarlanmasının ardından ilk fotoğraf çekimini Başkan Çağırıcı yaptı. Yeni neslin çok şanslı olduğunu dile getiren Çağırıcı, “Bağcılarımızda öğrencilerimiz artık sadece bilgiyi öğrenen değil, kullanan ve üreten olarak yetişecekler. İleride başta sanat olmak üzere birçok alanda güzel eserlere imza atacaklar” dedi. Atölyeleri beğenen Kaymakam Mustafa Eldivan da öğrencilere başarılar diledi.

 Açılış kurdelesinin kesilmesiyle öğrenciler atölyedeki çalışmalarına başladı.


Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2018, 12:58

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11