banner56

Bağcılar’da Çevre Şenliği Coşkusu Yaşanacak

Bağcılar’da 18. Geleneksel Çevre Etkinlikleri kapsamında farklı ve zengin programlar düzenlenecek. Programlarda çevre konulu serginin açılışı yapılacak, tiyatro oyunları sergilenecek, uçurtma şenliği düzenlenecek.

Bağcılar’da Çevre Şenliği Coşkusu Yaşanacak
 Programın son gününde ise ünlü sanatçı Ferhat Göçer, Bağcılar Meydanı’nı dolduracak ilçe sakinlerine müzik ziyafeti verecek.

Bağcılar Times Haber Merkezi

Bağcılar Belediyesi’nin 18.Geleneksel Çevre Etkinlikleri bu yıl da zengin içerikli programlara ev sahipliği yapacak.
12 Mayıs 2015 tarihinde başlayacak etkinlikler kapsamında ilk olarak Çevre Sergisi ile Çevre Şurası’nın açılışı yapılacak. “Çiçek Sokağa” adlı Çevre Tiyatrosu’nun da sergileneceği etkinlikler kapsamında Çevre Yürüyüşü düzenlenecek. Yine bu kapsamda Bağcılarlılara çiçek dağıtılacak ve ağaç dikimi yapılacak. İlçe sakinlerinin heyecanla beklediği Uçurtma Şenliği ise gökyüzünü renk cümbüşüne çevirecek. Etkinlikler kapsamında Bağcılar Meydanı’nda “Şişenin Dönüşümü- Dünyamızı Koruyalım” programı gerçekleştirilecek.
Çevre Şöleni ve Ödül Töreni’nin düzenleneceği son gün olan 19 Mayıs 2015’te Bağcılarlıları yine bir sürpriz bekliyor. Bağcılar Meydanı’nda sahne alacak olan ünlü sanatçı Ferhat Göçer ilçe sakinlerine müzik ziyafeti verecek.

“ÇEVRE BİLİNCİNİN GELİŞMESİ İÇİN ÇALIIYORUZ”


Daha güvenli, temiz ve yeşilin hakim olduğu bir ilçe amaçladıklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “İlçemizde çevreyi temiz tutmak ve yeşili korumak amacıyla yeni projeleri hizmete sunuyoruz. Bu amaçla eğitim programları, seminerler, tiyatro etkinlikleri düzenliyoruz. Çevre Şuraları düzenliyoruz, okullarımızda öğrencilerin eğitimine yönelik programlar düzenliyoruz. Her yıl yoğun ilgi gören Geleneksel Çevre Etkinliklerimize bu yıl da hemşehrilerimizin katılımını bekliyoruz. Tüm kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve hemşehrilerimizle birlikte ilçemizi hak ettiği yere getirmek için çalışıyoruz.” diye konuştu.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2015, 14:59

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11