banner56

Bağcılar’da arılar oğul veriyor

Bağcılar Belediyesi’nin nostalji bahçelerinden biri olan Kayısı Bahçesi’ndeki bal arısı oğul verdi. Görenlerin şaşkın bakışları arasında bir süre uçuşan binlerce arı daha sonra kayısı ağacının dalına konarak kocaman bir top oluşturdu.

Bağcılar’da arılar oğul veriyor
Bağcılar’da arılar oğul vermeye başladı. Bağcılar Belediyesi’nin kayısı bahçesine koyduğu bal arısı oğul verdi. Binlerce arının kovandan çıkarak uçuştuğunu gören vatandaşlar büyük bir şaşkınlık yaşadı. Bir süre uçuşan arılar daha sonra bahçedeki bir kayısı ağacının dalına kondu. Bahçeye piknik yapmak için gelen vatandaşlar ağacın dalında büyük bir top oluşturan arıları ilgiyle izledi. 

Arılar, Bağcılar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından farklı bir kovana alındı. Nostalji bahçeleri ile Bağcılar’a farklı bir nostaljiyi getirmek istediklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Meyve bahçelerimizin yanı sıra, arımız ve kuzularımızla Bağcılar’da gerçekten bir nostaljiyi yaşıyoruz. Arıların oğul vermesi aynı zamanda İstanbul’da havanın da temiz olduğunun bir göstergesi” dedi. 

Bağcılar Belediyesi geçtiğimiz günlerde de bir koyunla iki kuzuyu kayısı bahçesinde beslemeye başlamıştı. Bahçeye piknik yapmak ya da spor için gelen vatandaşlar, arı kovanı ve kuzuları görünce büyük şaşkınlık yaşıyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11