banner56

Bağcılar Meydanı’nda ‘Eğitim Çadırı’ Kuruldu

18 - 24 Kasım 2013 tarihleri arasında kutlanan “Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” kapsamında Bağcılarlılara “diş fırçalama eğitim kitabı” ile “diş eğitim seti” dağıtıldı.

Bağcılar Meydanı’nda ‘Eğitim Çadırı’ Kuruldu
 Bağcılar Belediyesi’nin de desteklediği İstanbul Diş Hekimleri Odası tarafından düzenlenen kutlama etkinliği kapsamında Bağcılar Meydanı’nda “Eğitim Çadırı” kuruldu. Çocuklu ailelerin yoğun ilgi gösterdiği çadırda görev yapan İstanbul Diş Hekimleri Odası hekimleri başvuranlara “diş fırçalama eğitim kitabı” ile “diş eğitim seti” dağıttılar.

Çağırıcı Eğitim Seti Dağıttı
Çadırı ziyaret eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı aileleriyle birlikte gelen çocuklara “eğitim kitabı ile eğitim seti dağıttı. Başkan Çağırıcı ayrıca çocuklarla da sohbet etti. İstanbul Diş Hekimleri Odası Başkanı A. Murat Ersoy yaptığı konuşmada Bakanlar Kurulu kararıyla 18-24 Kasım 2013 tarihlerinin “Toplum Ağız ve Diş Sağlığı” haftası olarak kutlandığını belirterek, “Son üç yıldır Eğitim Çadırı kuruyoruz. Birini Bağcılar Meydanı’na diğerini de Maltepe’ye kurduk. Yaptığımız çalışmalara destek veren Bağcılar Belediye Başkanı Sayın Lokman Çağırıcı’ya çok teşekkür ediyorum. Kendisinden ne istediysek fazlasıyla katkıda bulundu.” diye konuştu.
Ersoy, daha sonra Başkan Çağırıcı’ya katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. İçerisinde diş fırçalama boya kitabı, diş macunu ve diş fırçasının da bulunduğu eğitim seti kitaplarından alan çocuklar Çağırıcı ile Ersoy’a teşekkür ettiler. İlçe sakinlerine dağıtılan eğitim broşürlerinde “Hamilelikte Ağız Diş Sağlığı”, “Ağız Kokusu” ile “Çocuklarda Ağız Diş Sağlığı” ile ilgili geniş bilgilere de yer verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11