banner56

Bağcılar “ ESİNDER “ Dedi

Kentsel dönüşümde öncü firma olan ESİNDER , Bağcılar’da önemli projeler yapmaya hazırlanıyor.

Bağcılar “ ESİNDER “ Dedi
 Kentsel dönüşümle yepyeni bir görünüm kazanmaya hazırlanan İstanbul’un deprem açısından en az güvenilen bölgelerinden biri olan Bağcılar’da, ESİNDER önemli bir proje yapmaya hazırlanıyor. Bağcılar Çiftlik’te yaklaşık olarak 1500 m2 alanda yerinde dönüşüm yapmayı planlayan ESİNDER, yerinde dönüşüme örnek bir proje daha katmayı hedefliyor. Bağcılar Çiftlik’te proje alanını inceleyen Esinder Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan, hak sahipleri ile kısa bir görüşme yaptı.

Bağcılar Times Haber Merkezi

Esenlerdeki projelerinden bahseden Başkan Ercan “Esinder olarak Esenlerde, Bayrampaşa’da, Zeytinburnu’nda yerinde ve ada bazında olmak üzere önemli projeler yapıyoruz. Şuanda en önemli projemiz Esenlerde Nenehatun mahallesinde yapmış olduğumuz Cevizlibahçe projesidir. Bu projede 220 daire üzerinde, 130 tane hak sahibimiz var, bu hak sahiplerine hiç bir ücret almadan konutlarına karşılık konut veriyoruz. Böylece binalarını yenilemiş oluyorlar. Sadece binalarını yenilemekle kalmayıp, otopark, yeşil alan, sosyal tesisleri olan, güvenliği olan daha yaşanılabilir alanlarda yaşama imkanı sunuyoruz “dedi.

Bizler İçin Bir Fırsat
ESİNDER’in sunmuş olduğu bu imkanların kendileri için bir fırsat olduğunu belirten hak sahipleri “ESİNDER bizlere çok güzel imkanlar sunuyor. Dairemize daire , Metrekaremize metrekare veriyorlar. Bizleri mağdur etmemek adına her türlü imkanı sunuyorlar.Bizler ESİNDER’in yapmış olduğu çalışmaları, projeleri gerek yazılı basından ve görsel basından takip ediyoruz. ESİNDER’e güveniyoruz ve burada da önemli işler yapacağını biliyoruz ” şeklinde açıklamalarda bulundular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11