banner56

Bağcılar’ da 812 Personel İle Bayram Mesaisi

Bağcılar’da ilçe sakinleri kurban ibadetlerini Bağcılar Belediyesi’ tarafından ilçenin 60 noktasında belirlenen kapalı pazar alanı, kurban kesim konteynerleri ve uygun oto yıkama tesislerinde gerçekleştiriyor. Bayram süresi boyunca 812 belediye personeli hizmet veriyor.

Bağcılar’ da 812 Personel İle Bayram Mesaisi
  Bağcılar Belediyesi Sağlık İşleri, Zabıta ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ilçe sakinlerinin kurban ibadetlerini usule uygun şekilde sağlıklı ve hijyenik ortamda yerine getirmeleri için çalışmalarını sürdürüyor.

 “748 TEMİZLİK PERSONELİ GÖREV YAPIYOR”

Kurban Bayramının 1. gününden itibaren göreve başlayan 60 zabıta memuru ve 4 motorize tim kaçak kurban kesiminin önüne geçmek ve meydana gelebilecek olumsuzlukları önlemek için hummalı çalışmalarını sürdürüyor. İlçedeki 60 kurban kesim noktasında temizlik, dezenfeksiyon ve çöplerin alınması işlemleri için Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı 748 personel aralıksız hizmet veriyor. Kurban kesim yerlerinde ve ilçe genelinde 32 çöp aracı, 8 yıkama tankeri ile 6 kamyonet temizlik çalışması yapıyor.

BAYRAMIN HUZURU İÇİN HER TÜRLÜ ÖNLEMİ ALDIK

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçe sakinlerinin Kurban Bayramı’nı huzurlu ve sağlıklı şekilde yaşaması için her türlü önlemi aldıklarını ve hazırlıkları yerine getirdiklerini ifade etti. Çağırıcı, “Ülke olarak zor günler yaşıyoruz. Kardeşlik, dostluk ve komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesi gerekiyor. Bayramlar bize bu fırsatı sunuyor.” diye konuştu. 


Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2016, 10:45

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11