banner56

Bağcılar Belediyesi'nden Örnek Hizmet

Bağcılar Belediyesi, yardıma muhtaç, yaşlı ve engellilerin evlerini temizliyor.

Bağcılar Belediyesi'nden Örnek Hizmet
 Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ihtiyaçlarını kendi başına karşılayamayan yaşlı ve engellilerin evlerini baştan sona temizliyor.

Bağcılar Times Haber Merkezi


İki Ekip Görev Başında
Vatandaşların oldukça memnun olduğu bu hizmetleri 2 ayrı ekip yapıyor. 

Hizmet ekibi, kişisel bakımdan sonra, evin her tarafını kontrol ederek arızalı ve kullanılamayan yerleri elden geçirerek hazır hale getiriyor. Özellikle musluk tamiri, lamba değişimi, elektrik prizlerinin bakım ve yenilenmesi gibi çalışmalar da yapılıyor.

Bana Sahip Çıktılar Çok Mutlu Oldum
Hizmet ekibinin düzenli olarak her ay evlerine geldiğini ve temizlik yapıldığını söyleyen 70 yaşındaki Ulviye Karayakın, "Tek başıma yaşıyorum. Sağlığım yerinde değil. Elimden bir şey gelmiyor. Belediyenin bu hizmetinden çok memnunum. Bu uygulama sayesinde huzurum ve mutluluğum arttı. Bu uygulamayı başlatan Başkanımız Lokman Çağırıcı'ya çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Onlar Bizim Ailemiz
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, gerek sosyal gerek kültür ve sanatsal alanda farklı bir anlayışa sahip olduklarını belirterek; "Vatandaşlarımızın dertleri, sıkıntıları benim de derdim, benim de sıkıntım. Belediye olarak her alanda en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Engelliler, yaşlılar, çocuklarımız, hastalarımız ve daha birçok yardıma muhtaç vatandaşlarımıza sahip çıkıyoruz. Özellikle bakıma muhtaç kişilerin ihtiyaçlarının giderilmesi bizim için her zaman ön planda olmuştur. İlçemizde yaşayan her aile bizim de ailemizdir. Bağcılar büyük bir ailedir" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11