banner56

Bağcılar Belediyesi “Çocuk Kütüphaneleri Çalıştayı”Na Katıldı

Ankara Kızılcahamam’da aralarında Bağcılar Belediyesi’nin de bulunduğu 32 farklı kurumun katılımıyla “Çocuk Kütüphaneleri Çalıştayı” yapıldı. Etkinlikte Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi adına Zeynep Gedikoğlu da bir sunum yaptı.

Bağcılar Belediyesi “Çocuk Kütüphaneleri Çalıştayı”Na Katıldı
 Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü tarafından 16 – 18 Kasım 2017 tarihleri arasında Ankara Kızılcahamam’da “Çocuk Kütüphaneleri Çalıştayı” gerçekleştirildi. Aralarında Bağcılar Belediyesi’nin de bulunduğu 32 farklı kurum ve kuruluşlardan 51 kişinin katıldığı etkinlikte Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kütüphanesi sorumlusu Zeynep Gedikoğlu da bir sunum yaptı.

“Çocuk Kütüphanelerinin Aile ve Sosyal Çevre İle İlişkisi” ele alındı

Çalıştayın açılışını Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ile Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu yaptı. Çalışma gruplarında “Mekân Olarak Çocuk Kütüphanesi ve Bilgi Teknolojilerinin Kullanımı”, “Çocuk Kütüphanelerinde Okul Öncesi Dönem”, “Çocuk Kütüphanelerinin Aile ve Sosyal Çevre İle İlişkisi ve Nitelikli Hizmet Sunumu”, “Çocuk Kütüphanelerinde Bilgi Okuryazarlığı” konu başlıkları masaya yatırıldı.

Moderatörlüğünü Marmara Üniversitesinden Prof. Dr. Berat Bir’in yürüttüğü Bağcılar Belediyesinin yer aldığı çalışma grubunda ise “Çocuk Kütüphanelerinin Aile ve Sosyal Çevre İle İlişkisi ve Nitelikli Hizmet Sunumu” üst başlıklı konular ele alındı.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2017, 12:59

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11