banner56

Bağcılar Belediyesi 2019 Yılı Performans Programı Meclisten Geçti

Bağcılar Belediyesi´nin Eylül Meclisi İkinci Birleşimi’nde görüşülen 2019 yılı Performans Programı oy çokluğuyla kabul edildi.

Bağcılar Belediyesi 2019 Yılı Performans Programı Meclisten Geçti
 Bağcılar Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2019 Yılı Performans Programı, belediye meclisinin ikinci birleşiminde görüşüldü.

Başkan Lokman ÇAĞIRICI 2019 Yılı Performans Programı sunuşunda; “Şehir bilinci yüksek, çağın hayat standartlarına sahip örnek bir kent oluşturmak” vizyonu ile yola çıktığımız 1992 yılından beri katılımcı, paylaşımcı, tutarlı, sorumlu, şeffaf, hesap verebilir ve adil bir yaklaşımla halkımızın ihtiyaç ve taleplerini dikkate alan yönetişim anlayışıyla örnek bir belediye olma yolunda çalışmalarımız hızla devam etmektedir.

2017-2019 Stratejik Planımız doğrultusunda hazırladığımız performans programımız, kurum olarak bizi vizyonumuza daha da yaklaştırmak üzere planlanmıştır. 

Yasal bir zorunluluk olarak değil, gerçek anlamda Performans Esaslı Bütçeleme çerçevesinde hazırladığımız 2019 Yılı Performans Programında, kentsel gelişim, sosyal gelişim ve kurumsal kapasitenin geliştirilmesine yönelik 160 adet faaliyet/proje planladık. Mali disiplin çerçevesinde tüm birimlerimizin yatırım hedeflerine göre hazırladığımız bütçemizi 525.410.000 Türk Lirası olarak belirledik.

İlçemizi geleceğe taşıyacak projelerimizi tasarlarken temel değerlerimiz olarak ön plana çıkan “kaliteli yaşam” kurma vizyonu, “yenilikçilik” ve “insan odaklılık” kavramlarını rehber edinerek her yaş ve her kesimden ilçe sakinine yönelik hizmetler sunuyoruz.

Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezimizde, Engelliler Sarayımızda, Gençlik Merkezimizde, Bilgi Evlerimizde, Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezimizde ve diğer hizmet binalarımızda günümüz talep ve ihtiyaçlarına yönelik çeşitli faaliyetler, kurslar ve eğitimler düzenliyoruz.

Okul inşaatları, ulaşım, ibadethane, park, sosyal tesis ve spor alanlarının desteklenmesine yönelik birçok faaliyet ve projeyi de yürütmeye devam etmekteyiz. 2019 yılında yapmayı planladığımız faaliyet ve projelerimiz performans tablolarımızda yer almaktadır. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyemizin de ilçemize yönelik yatırım hizmetleri 2019 yılında devam edecektir.” dedi.


Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2018, 11:45

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11