banner56

Bağcılar, Başkan Çağırıcı İle Yola Devam Ediyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı AK Parti İstanbul İlçe Belediye Başkanları Tanıtım Toplantısı’nda, Başkan Lokman Çağırıcı’nın, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri’nde AK Parti Bağcılar Belediye Başkan Adayı olduğu açıklandı.

Bağcılar, Başkan Çağırıcı İle Yola Devam Ediyor
 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti İstanbul İlçe Belediye Başkanları Tanıtım Toplantısı’nda 39 ilçenin belediye başkan adayları açıklandı. Bağcılar Belediye Başkanlığı görevini yürüten Lokman Çağırıcı, yeniden Bağcılar’dan aday olarak gösterildi.


Programda konuşma yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 100 milyon kapasiteli yeni bir havalimanı ile Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü de inşa edeceklerini ifade etti.  Kanal İstanbul ile birlikte 42 kilometrelik bir tüneli açarak Karadeniz’i Marmara’ya bağlayacaklarını anlatan Erdoğan, Eskişehir-Ankara ve Ankara-Konya arasındaki yüksek hızlı trenin de halkın hizmetine sunulduğunu belirtti. İstanbul-İzmir arasına da otoyol inşa ettiklerini kaydeden Erdoğan, “Biz cebimizden para vermiyoruz. Parasını tamamen yüklenici firma ödeyecek. 20 yıl çalıştırdıktan sonra bu tesisler ya tekrar devlete teslim edilecek ya da yeniden oturup anlaşıp bedelini alacağız.” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da, “Sevdamız İstanbul” diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sunduğu vizyonla hizmet verdiklerini belirterek, “İstanbul zirve yürüyüşünü sürdürecek.” dedi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ise 30 Mart akşamı halkın, siyasetin nesnesi değil, öznesi olduğunu ispatlayacağını vurguladı.

MİTİNG GİBİ KARŞILAMA

Program sonrası akşam saatlerinde ilçeye gelen Başkan Çağırıcı, AK Parti Bağcılar İlçe Binası önünde çok sayıda partili ve ilçe sakini tarafından karşılandı. Davul zurna eşliğinde, “Bizim Başkan Lokman Başkan” sloganlarıyla karşılayan ilçe sakinleri Çağırıcı’ya tezahüratta bulundular.  AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca,  Bağcılarlıların her seçimde AK Parti’ye çok oy verdiklerini ifade etti. Karaca, “Biz de halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. En son genel seçimde yüzde 61’lik bir oy verdiniz. Allah sizden razı olsun.” dedi. Başkan Çağırıcı da konuşmasında Türkiye'nin dış politikasının özellikle de ekonomisinin tüm dünyada ilgiyle izlendiğini ve takdirle karşılandığını ifade etti.  Avrupa ekonomisi daralırken bazı ülkelerin ekonomisi yüzde 1 bile büyümezken Türkiye ekonomisi yüzde 3 büyüme kaydettiğini anlatan Çağırıcı, şunları söyledi:  “İşte bu yüzden; halkımızın AK Parti'ye yönelik sempatisi ve desteği her geçen gün artıyor. Ben size, Bağcılarlı hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Samimiyetinize, ahde vefanıza ve bugüne kadar gösterdiğiniz teveccühe çok teşekkür ediyorum. İstanbul’da başlayıp Türkiye’yi, sonra da dünyanın bir çok ülkesini  saran Recep Tayyip Erdoğan sevgisi ilk olarak Bağcılar’dan başladı. 1992 yılında Bağcılar’ın kazanılmasıyla birlikte ortaya konan belediyecilik anlayışı ve başarısı İstanbul’u getirdi. Sayın Başbakanımızın 1994’te İstanbul’da yaktığı bu medeniyet meşalesinin ışığı Türkiye’ye yayıldı. AK Parti olarak milletimizin huzur ve refahı için gecemizi gündüzümüze kattık. Ülkenin tüm kesimlerini kucakladık. Bağcılar’da hep birlikte yaptığımız hizmetlerle Bağcılar’ı İstanbul’un yeni cazibe merkezi haline getirdik.  Bu yükseliş, hız kesmeden devam edecek, inşallah.”

AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk de Başkan Çağırıcı’nın yeniden aday gösterildiğini hatırlatarak, “İlçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11