banner56

“Aliya İzzetbegoviç İçin Uluslararası Sempozyum”

Bosna-Hersek devletinin eski cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç, vefatının 10. Yılında Bosna’da düzenlenecek uluslararası sempozyumla gündeme geliyor.

“Aliya İzzetbegoviç İçin Uluslararası Sempozyum”
Altı yıla altı uluslararası sempozyum sığdıran Bağcılar Belediyesi, ilkini Bağcılarda gerçekleştirdiği “Uluslararası Aliya İzzetbegoviç Sempozyumu”nin ikincisini Bosna’da düzenleyecek. 23-24 Kasım 2013 tarihlerinde düzenlenecek olan Vefatının 10. Yılında “Uluslararası Aliya İzzetbegoviç Sempozyumu’na bakan, milletvekileri ile bilim adamları katılacak.

Bağcılar Belediyesi, yurt içinde ve yurt dışında yoğun katılımla gerçekleştirilen uluslararası sempozyumlara bir yenisini daha ekliyor. “Vefatının 5. yılında Aliya İzzetbegoviç”, “Hoca Ahmet Yesevi “, “Ulusaldan Yerele Babılai’den Bağcılar’a Küresel’den Yerele Medya’, Balkan Savaşları’nın 100. Yılı sebebiyle “Balkan Savaşları” , “Uluslararası Gümüşhanevi ve “İbn Haldun” sempozyumlarını gerçekleştiren Bağcılar Belediyesi, bu kez Bosna’da uluslararası bir sempozyum daha düzenliyor.

Çok Sayıda Davetli Katılacak
23-24 Kasım 2013 tarihlerinde düzenlenecek olan “10. Yılında Uluslararası Aliya İzzetbegoviç Sempozyumu”na başta ülkemizden olmak üzere tanınmış siyasetçi ve bilim adamları katılacak. Uzmanlar sempozyumdaki beş oturumda yapacakları sunumlarda Aliya İzzetbegoviç’in bağımsız Bosna-Hersek Devleti’nin kuruluşu için verdiği mücadelesi ile yaşamını anlatacaklar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11