banner56

Ali Yakar’dan büyük başarı

Ak Parti Siyaset Akademisi’nin 14.Dönem genel sınavı ve derecelendirme sonuçları açıklandı. Buna göre Türkiye genelinde dereceye giren ve ödüle hak kazanan ilk 5 isim belli oldu. İlk dört dereceye giren adayların puanı aynı oldu. Doğum Tarihine göre yapılan sıralamada diğer üç adayın doğum tarihi Ali Yakar' dan küçük olduğu için Yakar' ın sıralaması 4 oldu.

Ali Yakar’dan büyük başarı
 Dört tane birinci olunca sıralama doğum tarihine göre oldu

Ak Parti siyaset akademisi sınav sonuçlarına göre eski Has Parti kurucu Zeytinburnu ilçe başkanı Ali Yakar birinciliği üç arkadaşı ile paylaştı. 

Bağcılar Times Haber Merkezi 

Türkiye genelinde ilk dörde giren adayların aynı puanı alarak birinci olmalarından dolayı  sıralama doğum tarihlerine göre yapılınca Yakar Ak Parti genel merkez listesinde ki sıralama da dördüncü olarak görüldü.

Zeytinburnu’nda  uzun süreden beri siyasi gelişmelerin içinde olan Ali Yakar gazetemize şunları söyledi;

Prensip olarak yaptığım iş ne olursa olsun en iyisini yapmayı isteyen bir yapım var. Ak Parti siyaset akademisine devam ederken de iş olsun diye değil gerçekten siyasi olarak öğrenmemiz gereken bir çok konuda çalışmalar yaptım ve bu konuda yayınlanan  eserleri okuyarak kendimi geliştirmeye çalıştım.

Burada elde ettiğim tecrübe ve bilgilerin hayat boyu bana çok şey katacağını düşünüyorum.

Ak Parti’nin parti politikasını çok takdir ediyor ve beğeniyorum. Başbakan Erdoğan ve ekibinin bulunduğu mecralarda halka  hizmet edebilecek imkanı bulursam gerekeni yaparım dedi.

Yakar çok yakında www.istanbultimes.tv de siyaset akademisinde elde ettiği bilgileri anlatacak

www.istanbultimes.tv de Gündem programının yapım ve sunucusu  Hüseyin Çetiner’in programına konuk olacak olan Ak Parti Siyaset akademisinin dört  birincisinden  birisi olan Ali Yakar elde ettiği tecrübelerini İstanbul Times Tv.sütüdyosunda yapılacak olan program çekiminde her yönü ile  tecrübelerini izleyenlerimize aktaracak.

Sizde Ak parti siyaset akademisi ile alakalı 14.dönem birincisi Ali Yakar’a sorularınızı  sormak için  [email protected]  ‘a mail gönderebilirsiniz..

İşte Ak Parti Genel Merkez’in resmi internet sitesinde birinciler için  yaptığı duyuru   

Derecelendirme Sınavı Sonuçları Belli Oldu

 Ak Parti Siyaset Akademisi’nin 14.Dönem genel sınavı ve derecelendirme sınavı sonuçları açıklandı. Buna göre Türkiye genelinde dereceye giren  ve ödüle hak kazanan ilk 5 isim belli oldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi’nde yapılan sınavda 4 aday da  96 puan aldı. Bu eşitlik üzerine daha önce ilân edildiği üzere sıralama, doğum tarihlerine göre gençten yaşlıya   göre yapıldı. Genç katılımcıların teşviki amacıyla yapılmış olan düzenleme uyarınca yapılan değerlendirmede sıralama şöyle oluştu:
 
DERECELENDİRME SINAVININ SONUÇLARI

·  TÜRKİYE BİRİNCİSİ

28.01.1990 – İSTANBUL – MÜNEVVER YILDIZ (96 PUAN)
 

·        TÜRKİYE İKİNCİSİ

27.08.1988 – ANKARA – SİNEM SİNANGİL  (96 PUAN)

·  TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

 
13.01.1984 – OSMANİYE – ALİ YILDIRIM  (96 PUAN)
 

·  TÜRKİYE DÖRDÜNCÜSÜ

10.02.1974 – İSTANBUL – ALİ YAKAR (96 PUAN)
 

İstanbul Times ,Zeytinburnu Times,Başakşehir Times ve Bağcılar Times  ailesi olarak Ali Yakar ve diğer kursiyerlere bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz..

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11