banner56

AK Partili kadın milletvekillerinden Bağcılar’a ziyaret

AK Parti İstanbul Milletvekilleri Belma Satır, Tülay Kaynarca, Türkan Dağoğlu ve Sevim Savaşer’i Bağcılar’ı ziyaret etti. Bağcılar Belediyesi’nin ilçede gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili bilgi alan milletvekilleri, sırasıyla kaysı bahçesi, Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi, Şehitler Parkı, Engelliler Sarayı ve Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’ni ziyaret gezdi.

AK Partili kadın milletvekillerinden Bağcılar’a ziyaret
AK Parti’nin kadın milletvekilleri Belma Satır, Tülay Kaynarca, Türkan Dağoğlu ve Sevim Savaşer Bağcılar’ı ziyaret etti. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, milletvekillerini ilk olarak Malatya Konağı Kaysı Bahçesi’nde sabah kahvaltısında ağırladı. Çağırıcı, kahvaltı sonrası milletvekillerine Bağcılar’ı gezdirdi. Heyet ilk olarak Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi’ne geçti. Çağırıcı, tesisleri gezen konuklarına ayrıntılı bilgi verdi. Bağcılar 8 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’ne de uğrayan milletvekilleri personelle sohbet ettiler.

“ÖĞRENCİLER SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNDU”


Heyetin bir sonraki durağı ise Şehitler Parkı’ydı. Burada milletvekillerini bir sürpriz bekliyordu. Parkta gezerken milletvekillerini fark eden öğrenciler yanlarına yaklaşarak, “ilçemize hoş geldiniz” dedi. Milletvekilleri bir süre sohbet ettikleri kız öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Heyet buradan Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’na geçti. Konuklarına Engelliler Sarayı’nı gezdiren Başkan Lokman Çağırıcı, merkezde yapılan faaliyetler ve kursiyerler hakkında bilgi verdi. Engellilerle yakından ilgilenen milletvekilleri, kursiyerlerin yaptığı elişi ürünler, kuş yuvaları, resimler ve dokudukları kilimlere hayran kaldı. Mantar üretim bölümünü de gezen milletvekilleri merkezden çok etkilendiklerini ifade etti. Ziyaretin son ayağı ise Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’ydi. Burada da kadın kursiyerlerin ürettiği ürünleri inceleyen milletvekilleri Başkan Çağırıcı’yı sosyal içerikli çalışmalarından dolayı tebrik etti. Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’ndeki temaslara Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya da katıldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11