banner56

Adaylığı Açıklanan Çağırıcı’ya Sürpriz Karşılama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2019 yerel seçimlerinde tekrar aday gösterilen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, belediye çalışanları tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Sürpriz karşısında duygulandığını söyleyen Çağırıcı, “Şimdi her zamankinden daha büyük aşkla ve şevkle çalışacağız. İnşallah ustalık döneminde de güzel bir neticeyle başlamayı ve anlımızın akıyla bitirmeyi Rabbim bize nasip eder” dedi.

Adaylığı Açıklanan Çağırıcı’ya Sürpriz Karşılama
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Aralık tarihinde Sinan Erdem Spor Salonundaki aday tanıtım toplantısında AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da AK Parti’nin Bağcılar Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

31 Mart 2019 yerel seçimleri için adı açıklanan Başkan Çağırıcı, Pazartesi sabahı mesaisine başlamak için geldiği belediye binasında belediye çalışanları tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Çiçek takdim edilen Başkan Çağırıcı, çok duygulandığını belirterek bütün personele teşekkür etti.

“Şimdi her zamankinden daha büyük aşkla ve şevkle çalışacağız”

İlçeye hizmet etmek için 3. kez aday gösterilen Başkan Çağırıcı, “Büyüdüğüm, sokaklarında oynadığım, gençliğimi yaşadığım İstanbul'un en büyük ilçelerinden birinde rabbim bana 3. dönem belediye başkanlığı adaylığını nasip etti. Bugüne kadar layık olduğumuz gibi gerek partimize gerekse İstanbul'a, Bağcılarımıza layık olacak hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Bağcılar için hep bir şey yapabilmenin heyecanını yaşadık. Şimdi her zamankinden daha büyük aşkla ve şevkle çalışacağız. İnşallah ustalık döneminde de güzel bir neticeyle başlamayı ve anlımızın akıyla bitirmeyi Rabbim bize nasip eder” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından personel, Başkan Çağırıcı’yı tebrik etti.


Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2019, 12:37

Sarıyer Haber Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner15

banner11